Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Απριλίου 2012

Μενεγάκη VS Μελέτη: Σημειώσατε 2

Η πρώτη «μετωπική» και «μεσημεριανή» τηλεοπτική σύγκρουση μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη ανέδειξε νικήτρια την rookie στη μεσημεριανή ζώνη! Χθες, στη πρεμιέρα της στη μεσημεριανή ζώνη, η «Μεσημεριανή Μελέτη» σημείωσε 17% στο γενικό μέσο όρο και 24,2% στο νεανικό κοινό. Η Ελένη Μενεγάκη, συγκέντρωσε το 15,4% στο σύνολο και 20,1% στο νεανικό. Και έπεται συνέχεια.




Αμέσως μετά τις πασχαλινές της διακοπές που έκανε με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε με άγριες...αγοραστικές διαθέσεις. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την παρουσιάστρια να κάνει τις αγορές της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.



Φέτος το Πάσχα ο 9χρονος Άγγελος, η 7χρονη Λάουρα και η 5χρονη Βαλέρια πέρασαν τις διακοπές τους με τον πατέρα τους Γιάννη Λάτσιο και έτσι η Ελένη Μενεγάκη είχε την ευκαιρία να απολαύσει αποκλειστικά την παρέα του αγαπημένου της.


real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός