Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Ιουνίου 2012

«Οι Ελληνες γυρεύουν εκδίκηση»



«Οι Ελληνες θέλουν να μας δουν να υποφέρουμε», έγραφε στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο η γερμανική εφημερίδα «Χάμπουργκερ Μόργκενποστ», η οποία εστιάζει στα αντιγερμανικά αισθήματα που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Στο ρεπορτάζ των μέσα σελίδων υπογραμμίζεται πως «οι Ελληνες γυρεύουν εκδίκηση, καθώς είναι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.











Για τους Ελληνες είναι ένας αγώνας στον οποίον θέλουν να θεραπεύσουν την πληγωμένη ψυχή του λαού τους - τουλάχιστον για λίγο. Είναι μια βραδιά που θέλουν να κάνουν την πανίσχυρη Γερμανία να υποφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο, ενδεχομένως και βίαια».
Συνεχίζοντας τις προκλήσεις της η «Μπιλντ» έγραψε: «Καημένοι Ελληνες, η επόμενη πτώχευση είναι δωρεάν. Ενάντια στον Γιόγκι (σ.σ.: Λεβ) δεν βοηθάει κανένα πακέτο βοήθειας…», έχοντας φωτογραφία του Γιόαχιμ Λεβ και του Γιώργου Καραγκούνη να τραβάει τα μαλλιά του.


Πηγή...tanea.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός