Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Ιουλίου 2012

Ζεστός καιρός και υψηλές θερμοκρασίες

Για σήμερα, Δευτέρα προβλέπεται ζεστός καιρός με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη σχεδόν τη χώρα.
Στην Αττική, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.








Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.
 Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36, ενω κατά τόπους θα φτάσει εως και 37 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.


 http://troktiko.eu

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός