Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Ιουλίου 2012

Το Top 10 της παραλίας


Αν και οι φωτογραφίες της με μαγιό από τον μήνα του μέλιτος πέρυσι αποκάλυπταν τους τονισμένους κοιλιακούς της, δεν ήταν αρκετές ώστε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να πάρει τα σκήπτρα για το πιο ωραίο κορμί από την πάντα καλλίγραμμη και καμπυλώδη... Beyonce!










Στη δεκάδα με τα πιο όμορφα σώματα για παραλία πρώτη αναδείχθηκε η Beyonce, δεύτερη η Kate Middleton που ισοβάθμισε ωστόσο με την Jessica Alba που αν και μόλις γέννησε, διατηρεί πάντα άψογη σιλουέτα και καλλίγραμμο κορμί.





Στην τέταρτη θέση οι Βρετανοί κατέταξαν την αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Middleton, η οποία νίκησε κατά κράτος τις Cheryl Cole, Rihanna και Elle 'Το Κορμί' Macpherson που ακολουθούν σε σειρά κατάταξης.

 







Η 67χρονη Ηelen Mirren έκανε την έκπληξη και κατέκτησε την όγδοη θέση μετά την εμφάνιση με το κόκκινο μπικίνι, κάνοντας σκόνη τις Katie Perry και Kim Kardashian.

 

Αυτά όσον αφορά τη βρετανική ψηφοφορία. Σε παγκόσμια κλίμακα, την πρωτιά κατέκτησε επίσης η Jessica Alba, ακολουθούμενη κατά πόδας από την Beyonce. Στην τρίτη θέση είναι η Kate Middleton, ενώ έπονται σε απόσταση αναπνοής οι Rihanna και Kim Kardashian.



Όσον αφορά στους άνδρες, όπως ήταν αναμενόμενο, ο David Beckham κατέκτησε την πρωτιά ως το ωραιότερο ανδρικό κορμί, ενώ τον ακολουθεί ο James Bond, Daniel Craig καθώς η σκηνή να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας το στενό γαλάζιο μαγιό έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη.

 

Τρίτος ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo, ενώ τέταρτος κατατάσσεται ο Johnny Depp.





Στη δεκάδα βρίσκεται και ο πρίγκιπας Harry που κατέκτησε την ένατη θέση, έχοντας μπροστά του τους Hugh Jackman, Rafael Nadal, Brad Pitt και Ryan Reynolds. Ωστόσο, κατάφερε να νικήσει τον μονίμως γυμνόστηθο Matthew McConaughey ο οποίος συμπληρώνει τη δεκάδα.

 

Όσον αφορά στην παγκόσμια κατάταξη, οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία ανέδειξαν πρώτο πάλι τον David Beckham, τον οποίον ακολουθούν οι Brad Pitt, Channing Tatum, Daniel Craig, Cristiano Ronaldo.

 

Φυσικά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η Kate Middleton βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τόσο στη Βρετανία όσο και παγκοσμίως, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλής αναδεικνύεται και ο David Beckham.

 

πηγή.real.gr.......

 DAILY MAIL

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός