Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Ιουλίου 2012

"Θολώστε" το πρόσωπό σας στο You Tube

Οι διαδηλωτές που θέλουν να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους σε βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, θα μπορούν να το κάνουν, με την νέα επιλογή που τους δίνει το You Tube.
Η νέα αυτή επιλογή, δημιουργήθηκε από την Google και δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να "θολώνουν" το πρόσωπό τους αυτόματα, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμοι.



Οι χρήστες χαιρέτισαν την απόφαση της εταιρείας, σημειώνοντας πως μπορεί να σώσει ζωές σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην Αίγυπτο, τη Λιβύη και τη Συρία.

"Κάθε φορά που θέλει κανείς να μοιραστεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, εκθέτοντας τα πρόσωπα ανθρώπων που δεν πρέπει, όπως για παράδειγμα ακτιβιστές σε περιοχές όπου σημειώνονται επεισόδια ή ακόμα και σε έναν αγώνα μπάσκετ, όπου θα δημοσιεύσει κανείς το βίντεο με το νικητήριο καλάθι, αλλά χωρίς να δείξει τα πρόσωπα των παιδιών, χάρη στη νέα τεχνολογία θα μπορεί να το κάνει, προωθώντας την ψηφιακή ανωνυμία μέσω του You Tube", έγραψε η εταιρεία στο blog της.



πηγή.....nooz.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός