Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Ιανουαρίου 2013

Τα 3 πρώτα βήματα για να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας.


Η έλλειψη αυτοπεποίθησης βασανίζει πολύ περισσότερες γυναίκες παρά άντρες και αυτό γιατί είναι μέρος της γυναικείας φύσης – θέμα μυαλού – το να τρέφουν οι γυναίκες μεγαλύτερες ανησυχίες για όλους τους τομείς της ζωής τους και ιδιαίτερα για την εμφάνιση τους.

Η έλλειψή της, επηρεάζει επίσης, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά και το σώμα. Οι συμβουλές, που δίνουμε πιο κάτω είναι δυνατό να μας κάνουν επιτύχεις στα επαγγελματικά και πιο ευτυχισμένες στα προσωπικά. Όταν η αυτοπεποίθηση ανέβει σε υψηλά επίπεδα θα σας κάνει να νιώθετε άνετα με τους άλλους, μα μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες σας και βέβαια, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας.

3 βήματα για την αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να ελέγχετε τα νεύρα σας. Ο θυμός σε αρκετές περιπτώσεις υποδηλώνει ανασφάλεια και φόβο και είναι ένα σημαντικό μείον, σίγουρα για μας. Ο θυμός φέρεται αμυντικά, για να καλύψουμε πιθανή έλλειψη εμπιστοσύνης. Σε πολλές των περιπτώσεων αρχίζουμε και φωνάζουμε αδικαιολόγητα και μας βγαίνει θυμός από σκέψεις, που κάνουμε, χωρίς να ξέρουμε τα πραγματικά αίτια σε ένα πρόβλημα. Γιατί λοιπόν να μην είμαστε χαμογελαστές και να έχουμε τον αέρα της αυτοπεποίθησης; Έτσι θα κάμψουμε κάθε πιθανό εμπόδιο και θα χαρούμε περισσότερο τη ζωή. 

 Ο δεύτερος εχθρός που πρέπει να πολεμήσετε είναι η ανάγκη σας να φέρνεται πανωλεθρία από το τίποτα. Σκέψεις του τύπου : δεν θα του αρέσω , δεν θα τα καταφέρω , αποκλείεται να γίνει κλπ , θα πρέπει να ΜΗΝ υπάρχουν στο λεξιλόγιο σας. Αντίθετα , αντικαταστήστε τις με σκέψεις όπως: Και γιατί να μην του αρέσω ; Μια χαρά κοπέλα είμαι! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω! Στο χέρι μου είναι! θα σας βγάζουν συνέχεια από την δύσκολή κατάσταση.  

Ο τρίτος εχθρός της αυτοπεποίθησης σας είναι η υπερβολική ανάλυση σε συνδυασμό με τον τρόπο που μιλάτε στον εαυτό σας! Σκεπτόμενες με αυτό τον τρόπο, υποτιμάτε εσείς οι ίδιες τον εαυτό σας μειώνοντας τον με τα λόγια που του λέτε! Σκέψεις όπως: είσαι άσχημη, είσαι ανίκανη κλπ, θα πρέπει να εκμηδενιστούν. Αντίθετα προσπαθείτε να μιλάτε στον εαυτό σας όμορφα τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σας. Δεν είναι τυχαίο ότι η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση.  

Είδαμε λοιπόν ποια είναι τα πρώτα βήματα που θα μας βοηθήσουν στο να ξεκινήσουμε να αυξάνουμε την αυτοπεποίθηση μας από μόνες μας! Σε άρθρο, που θα έρθει σύντομα θα εξηγήσουμε τι επιπλέον βήματα να κάνουμε για να λάμψουμε εμείς και ο μοναδικός εαυτός μας.



 πηγή...beu.com.cy

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός