Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Αυγούστου 2012

Σοκαριστικό βίντεο και (φωτο) δείτε πως «χτίζονται» οι Ολυμπιονίκες στην Κίνα !!!

Σκληρές εικόνες δημοσιεύει Daily Mail από το... εργοστάσιο παραγωγής Ολυμπιονικών της Κίνας, εκεί όπου μικρά παιδιά προετοιμάζονται για τις μέρες δόξας.
Ο δημοσιογράφος Ντέβιντ Τζόουνς, ουσιαστικά αναδημισιεύει παλαιότερο ρεπορτάζ και αφορμή γι' αυτό αποτέλεσε η εκπληκτική παροσυία της Κινέζας, Γε, που τόσα ερωτηματικά έχει προκαλέσει.



 Ο Τζόουνας κάνει αναφορά σε μικρά παιδιά που αφού εξεταστούν και αποδειχθεί η προοπτική να γίνουν πρωταθλητές, στη συνέχεια εγκαταλείπουν το σχολείο τους και την οικογένειά τους προκειμένου να μείνουν σε ένα... στρατόπεδο εκπαίδευσης. Εκεί δεν έχουν το όνομά τους αλλά ένα νούμερο και υπό... τρομερές συνθήκες καταπίεσης αλλά και με χρήση διαφόρων... βοηθητικών ουσιών προετοιμάζονται έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να πετύχουν ότι η Γε στο Λονδίνο. Δείτε τις απίστευετες φωτογραφίες.



 

Oι φωτογραφίες στο θέμα της Daily Mail για τον τρόπο με τον οποίο «χτίζονται»
 Ολυμπιονίκες στην Κίνα είναι αποκαλυπτικές. Στο διαδίκτυο κυκλοφρεί βίντεο με σκηνές από τις προπονήσεις που πραγματικά σοκάρει. Δείχνει τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα παιδιά προκειμένου να πειθαρχήσουν και να γίνουν κάποια στιγμή... θριαμβευτές.
 



Πηγή....pamesports.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός