Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Σεπτεμβρίου 2012

Ερμιόνη | ένας όμορφος τόπος...

        



        To  site www.ermionigreece.com , έχει σκοπό την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο που ν’ αναδεικνύουν  τις ομορφιές της Ερμιονίδος. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έγινε με πολύ αγάπη για τον τόπο που καταγόμαστε.
                To 2009 μέσα από το facebook ξεκίνησε η δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας για προβολή της όμορφης Ερμιόνης Αργολίδας...
H ψηφοφορία για το όνομα έγινε μέσα στο διαδίκτυο και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη . Πολλοί νέοι βοήθησαν στην μετάφραση κείμενων και στην αποστολή φωτογραφιών έτσι ώστε το site να έχει αρκετές φωτογραφίες έτσι ώστε ο επισκέπτης να παίρνει μια καλή γεύση για τον τόπο μας . Στην ιστοσελίδα θα βρείτε λίγα λόγια για την ιστορία της Ερμιόνης , για τα αξιοθέατα , για τα ήθη κ έθιμα , σωματεία της περιοχής , φωτογραφίες και video για την περιοχή . Επίσης  θα βρείτε πληροφορίες  και τρόπους επικοινωνίας με ξενοδοχεία και δωμάτια εντός και εκτός της Ερμιόνης. Τέλος υπάρχει το βιβλίο επισκεπτών όπου μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το site και για τον τόπο μας και επικοινωνία με τους διαχειριστές της σελίδας για επιπλέον πληροφορίες.
                Ακόμα έχουν δημιουργηθεί σελίδες στο facebook και στο twiter όπου συνεχεία γίνεται αποστολή φωτογραφιών και συνεχή ροη που διαφημίζει την Ερμιόνη . Ακόμα δημιουργήσαμε και το ermionigreece.blogspot.com το oποίο ανανεώνεται συνέχεια με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και εκδηλώσεις στην Ερμιόνη . 
                Το σχεδιασμό της σελίδας ανέλαβε η Blissproject μια από τις καλύτερες εταιρίες web development. Η ιστοσελίδα βγήκε στον αέρα τον Οκτώβριο του  2010  . Μετά από σχεδόν 2 χρόνια στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα έχει 40.000 μοναδικούς επισκέπτες. Τα διάφορα banner τα οποία υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι ιστοσελίδες της περιοχής οι οποίες προβάλλονται χωρίς να υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος.


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός