Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες τελικά?

Την γυναίκα πολλοί την ονομάζουν ως μυστήριο πλάσμα... Αλλά τελικά είναι τόσο μυστήριο πλάσμα όσο θέλει να λέει η αντρική πλειονότητα ???
Μια γυναίκα για να συγκινηθεί από έναν άντρα, και πιστέψει πως έχει κάτι ξεχωριστό που τον διαφοροποιεί από όλους τους άλλους, θα πρέπει να έχει μερικά απλά πράγματα, αλλά συνάμα πολύ σημαντικά!

ΔΕΙΤΕ τα 10 πράγματα που θέλει  μια γυναίκα !


1) Να δείχνει ότι ενδιαφέρεται.
Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι "τρέλες" που μπορεί να κάνει ένας ερωτευμένος άνθρωπος, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνουν πόσο ενδιαφέρεται κάποιος για εκείνες.Φυσικά δεν εννοούμε να γίνεται στη υπερβολή, να φτάσουμε σε σημείο να χαρακωνόμαστε για να δείξουμε τον ερωτά μας !!
Προς θεού!!!

2)Να είναι ευγενικός.
Δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα, που δεν κολακεύεται με ένα ωραίο λόγο.Τα πολύ απλά πράγματα, όπως να αφήσει την κοπέλα να περάσει πρώτη μπαίνοντας σε κάποιο χώρο/μαγαζί, δεν κάνει πιο "θηλυπρεπή" έναν άντρα, όπως πολύ πιστεύουν..αλλά δείχνει ευγένεια.

3)Να είναι σταθερός στις απόψεις του.
Ένα άτομο ασταθές, είτε άντρας είτε γυναίκα δεν είναι σίγουρα αυτό που αναζητά κάποιος. Και αυτό γιατί ένας ασταθής χαρακτήρας είναι άστατος σε όλους τους τομείς του,στις σχέσεις του, την καθημερινότητα του στις απόψεις του, στα "θέλω" του.


3)Το στυλ του "γόη" δεν τραβάει.
Το να έχει ένας άντρας, ολόκληρη λίστα από ονόματα με την "επιτυχίες" του, δεν συγκινεί καμία γυναίκα.Άλλωστε ποια γυναίκα θα ήθελε να είναι μία ακόμη ικανοποίηση του εγωισμού ενός άντρα ?

4)Να είναι "κύριος".
Όταν ένας άντρας είναι κύριος απέναντι σε μια γυναίκα αυτό ωθεί και την γυναίκα να είναι εντάξει απέναντι σε έναν άντρα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει αυτό ότι αποτελεί και αποκλειστικότητα, καθώς αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, που σε 3 σειρές δεν αναλύεται.

5)Να μην είναι ψεύτης.
Τι και αν λέει ο Χατζηγιάννης, "..πες μου το καλύτερο ψέμα"κτλ..κτλ.. σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσουν τα ψέματα. Το να αποφύγεις μια κατάσταση λέγοντας ψέματα, δεν ωφελεί πουθενά, αντιθέτως εντείνει το πρόβλημα και σε βάζει στην διαδικασία να συνεχίσεις το ψέμα με ένα άλλο ψέμα... κ.ο.κ Δεν θα ήταν καλύτερα, να λες την αλήθεια ? Όλα κάποτε μαθαίνονται , γιατί να αποδείξεις έμπρακτα, ότι δεν είσαι εντάξει ?

6)Να σκέφτεται πριν μιλήσει.
Ένας άντρας, που πετάει μια "κοτσάνα" την μία μετά την άλλη, κάθε άλλο παρά "ελκυστικός" γίνεται από μία γυναίκα.Όπως το ίδιο ισχύει και για τους άντρες! Πείτε μου ποιος άντρας θα ήθελε δίπλα του μία κοπέλα που πετάει συνεχώς "μαργαριτάρια" ?

7)Να αποδέχεται την κοπέλα όπως είναι.
Ένας άντρας πολλές φορές στα πλαίσια μιας σχέσεις επεμβαίνει υπερβολικά στα στυλιστικά θέματα της κοπέλας, και λέει στην κοπέλα να φορέσει κάτι ή να μην το φορέσει. Για ποιο λόγο, γίνεται αυτό ? Για να σου αρέσει μια κοπέλα σημαίνει ότι σ αρέσει γι αυτό που είναι. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό στυλ! Το να προσπαθεί κάποιος να αλλάξει κάποια πράγματα σε εκείνη για να "προσαρμοστεί" στα δικά του οπτικά πρότυπα είναι ανώφελο, αργά η γρήγορα αυτό θα "κουράσει" και τους δύο.( φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι μία αντρική γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα, δεν είναι αποδεκτή.. αντιθέτως μάλιστα είναι και απαραίτητη πολλές φορές).

8) Η Ζήλια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των σχέσεων. Η ζήλια λένε, "κάνει καλό σε μια σχέση γιατί δείχνει ότι ο άλλος ενδιαφέρεται και νοιάζεται για σένα" και μπλα...μπλα... μπλα... 
ΟΚ.. κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό. Η ζήλια, αποδεδειγμένα κάνει καλό, αλλά τι γίνεται όταν η ζήλια καταντά "αρρώστια" ? Όταν ζηλεύεις και την σκιά σου, όταν κάνεις καθημερινά σκηνές ζηλοτυπίας ??? Μήπως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις ? Στα αρχικά στάδια μιας σχέσεις, πολλές γυναίκες "δέχονται" αυτήν την συμπεριφορά γιατί "κολακεύονται" από αυτό. Τι γίνεται όμως όταν περνάει ο χρόνος και το πρόβλημα εντείνει ? Το αποτέλεσμα είναι πασιφανές, αυτό θα κουράσει και τους δύο αργά η γρήγορα.. και θα φέρει την οριστική ρήξη στην σχέση.

9)Να τα πηγαίνεις καλά με τις φίλες της.
Αυτό αυτόματα δεν μεταφράζεται γίνε κολλητός με την κολλητή της.. γιατί αυτό συχνά μπορεί γίνει παρεξηγήσιμο. Παρόλα αυτά, με αυτόν τον τρόπο, μπαίνεις στον "κύκλο" της, στην παρέα της, και αυτό σημαίνει ότι η προσέγγιση θα είναι πιο εύκολη,καθώς θα ξέρεις περισσότερα πράγματα για εκείνη !

10)ΤΕΛΟΣ... ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, όπως θέλουν να λένε οι "πικραμένοι".
Επειδή την "πάτησες" με μία γυναίκα δεν σημαίνει ότι και κάθε επόμενη θα κάνει το ίδιο. Γι' αυτό και άλλωστε δεν είναι και όλες οι γυναίκες ίδιες. Δεν μπορεί ένα περιστατικό να αποτελεί γενίκευση για όλο τον γυναικείο πληθυσμό.


Διευκρίνηση: Το παραπάνω άρθρο, δεν αποτελεί γενίκευση,είναι ενδεικτικό.

2 σχόλια:

fresh.news.for.you είπε...

5 και 8 κυριως!

Ανώνυμος είπε...

5 kai 8 kyriws!

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός