Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η διαγραφή ψεύτικων «likes» στο facebook

Μεγάλες «απώλειες» κατέγραψαν οι σελίδες της Rihanna και της Lady GagaΈνα μήνα μετά την παραδοχή πως είχε γεμίσει με ψεύτικους λογαριασμούς και «likes» σε ιστοσελίδες, το Facebook ξεκίνησε σήμερα να σβήνει λογαριασμούς χρηστών που δεν τηρούσαν τους όρους του κοινωνικού δικτύου


«Η νέα μας προσπάθεια θα αφαιρέσει όσα likes που προέρχονται από malware, κλεμμένους λογαριασμούς, απατημένους χρήστες και υπηρεσίες επί πληρωμή», δήλωσε σε ανάρτησή του το κοινωνικό δίκτυο.

«Αν και πάντα είχαμε ειδικευμένες προστασίες για τέτοιες απειλές, τα βελτιωμένα συστήματα μας έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τον εντοπισμό και την διαγραφή των ύποπτων likes» σημείωσε για να προσθέσει πως «κατα μέσο όρο θα αφαιρεθεί λιγότερο από το 1% των likes σε κάθε σελίδα».

Τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης είναι κάτι παραπάνω από ορατά. Η σελίδα της Rihanna έχασε 22.000 fans, της Lady Gaga 32.000 likes ενώ το Zynga Texas HoldEm Poker έχασε σχεδόν 100.000 fans.

Δεν είναι λίγες μάλιστα και ολόκληρες επιχειρήσεις που είχαν στηθεί για την πώληση χιλιάδων «likes» σε όσους χρήστες και σελίδες ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν το ανάλογο αντίτιμο.

Μια από αυτές μάλιστα, με το όνομα SocialMediaCorp χρεώνει 25 δολάρια για 500 fans και 1450 δολάρια για 100.000 fans.

 
 
 
newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός