Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Οκτωβρίου 2012

4 τύποι ανδρών που δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους!


Είναι ωραίος, απίστευτα σέξι και εσύ νιώθεις «φτερουγίσματα» μόλις σε πλησιάζει. Είναι όμως ο κατάλληλος για σένα ή αν μπλέξεις μαζί του θα έχεις κακά «ξεμπερδέματα»;



Λένε ότι οι πειρασμοί υπάρχουν για να ενδίδεις. Μόνο που κάποιες φορές, ενώ φαντάζουν ακατανίκητα γοητευτικοί, καθώς εξελίσσονται θυμίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με απρόβλεπτες συνέπειες. Κι αυτό γιατί, με ορισμένους τύπους ανδρών ενώ υπάρχει η προοπτική για ένα ευοίωνο σενάριο, την ίδια στιγμή παραμονεύουν αμέτρητα παρατράγουδα.

Βάλε λοιπόν τον εαυτό σου πάνω από τα «πάθη» και ου μπλέξεις...

> με τον προϊστάμενό σου

Η υπόθεση: Εργάζεσαι εδώ και έξι μήνες στην εταιρεία και αισθάνεσαι πολύ τυχερή που μέσα σε όλη αυτή την κρίση και την ανεργία, εσύ έχεις μια δουλειά που σου αποφέρει τα προς το ζην. Ένα απόγευμα σε επισκέπτεται στο γραφείο σου ο προϊστάμενός σου, που τυχαίνει να φέρνει λιγάκι στον Τζόνι Ντεπ, και σου ζητάει να μείνεις λίγο παραπάνω για να τον βοηθήσεις σε κάποιες εκκρεμότητες. Καθώς δουλεύετε μαζί, εκείνος σηκώνεται και βάζει ένα ποτό και σε ρωτάει αν θέλεις και εσύ, ενώ σε κοιτάζει όλο νόημα... λέγοντάς σου ότι παρά την κούραση της ημέρας, φαίνεσαι υπέροχη.
Το καλύτερο σενάριο: «Ναι, χρειάζομαι κι εγώ ένα ποτό...» απαντάς, γιατί παραείναι γοητευτικός για να μπορέσεις να αντισταθείς. Εκείνος σε πλησιάζει, αρχίζει να σε φιλάει και καταλήγετε με τα ρούχα ανασηκωμένα επάνω στο γραφείο του. Μετά από μισή ώρα, βγαίνεις από το γραφείο του, προσπαθώντας να φανείς ατάραχη στα μάτια των συναδέλφων, όπως πριν μπεις σε αυτό.
Τα παρατράγουδα: Μισή ώρα «χωμένη» στο γραφείο του θα μπορούσε υπηρεσιακά να δικαιολογηθεί, αν εκείνη η «κουτσομπόλα» γραμματέας του δεν καθόταν όλη αυτή την ώρα απ' έξω... Τα χλευαστικά σχόλια, το ειρωνικό ύφος και τα μισητά βλέμματα των συναδέλφων που στάζουν εκδίκηση και χολή είναι αρκετά για να σε κάνουν να δηλώσεις παραίτηση, την οποία θα κάνει δεκτή με ανακούφιση ο εργοδότης σου που δε θέλει μπλεξίματα ούτε και να στιγματίσει την υπόληψη και τη φήμη του στην πιάτσα.

> με τον πρώην της κολλητής σου


Η υπόθεση: Μια εβδομάδα τώρα προσπαθείς μάταια να παρηγορήσεις την κολλητή σου μετά τον χωρισμό της από τον  επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, ο οποίος της «πέταξε» στα μούτρα ότι την έχει βαρεθεί. Φυσικά τον αποκαλείς «γουρούνι» και προσπαθείς να την πείσεις ότι είναι καλύτερα που κατάλαβε έστω και αργά με τι άνθρωπο είχε να κάνει. Το βράδυ, βγαίνεις έξω με μια παρέα και συναντάς τον πρώην της κολλητής σου, που εκτός του ότι μοιάζει απίστευτα όμορφος και ανανεωμένος, σου μιλάει όλο το βράδυ, σε κερνάει ποτά και καταλήγετε στο αμάξι του, ζαλισμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Το καλύτερο σενάριο: Να μην το μάθει ποτέ η φίλη σου, να ξεπεράσει σύντομα την απογοήτευση από τον χωρισμό της και φυσικά να μη συναντήσετε ξανά ούτε εσύ ούτε εκείνη τον πρώην της και τους φίλους του (που σίγουρα ξέρουν...), δεδομένου ότι «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά».
Τα παρατράγουδα: Μιας και τα «κουτσομπολιά» μαθαίνονται πιο γρήγορα και από την είδηση μιας... χρεωκοπίας, το πιθανότερο είναι τα νέα να διαρρεύσουν από τον ίδιο τον πρώην της, που σε μια στιγμή στενού «μαρκαρίσματος» από τη φίλη σου (που σίγουρα δεν θα έχει σταματήσει να του τηλεφωνεί), θα ξεσπάσει λέγοντας τα ανομολόγητα: «Τι θες πια από τη ζωή μου; Σου είπα... τελειώσαμε εμείς. Τη φίλη σου γουστάρω κι αν θες να μάθεις, παίχτηκε και φάση...».

> με έναν παντρεμένο

Η υπόθεση: Το ξέρεις ότι είναι παντρεμένος και κάνεις ό,τι μπορείς, για να αποφύγεις το συνεχές του μαρκάρισμα, αλλά είναι αδύνατο να τον βγάλεις από το μυαλό σου. Εκείνος βέβαια, προσπαθεί να σε πείσει ότι η σχέση με τη γυναίκα του είναι συμβατική, ότι δεν πάει καλά ο γάμος του και αν ξεπεραστούν κάποια οικονομικά τους μπερδέματα, σύντομα θα πάρει διαζύγιο. Εσύ τον πιστεύεις, ενδίδεις στον πειρασμό και χωρίς να το καταλάβεις, έχεις γίνει το τρίτο πρόσωπο.
Το καλύτερο σενάριο: Αν τελικά δεν χωρίσει εκείνος -που είναι το πιθανότερο- τον χωρίζεις εσύ, αφού ερωτεύτηκες έναν άλλο νεότερο, ομορφότερο και κυρίως ανύπαντρο, που μπορείς να τον χαίρεσαι ανά πάσα στιγμή και όχι μόνο τα μεσημέρια σε σκοτεινά ξενοδοχεία.
Τα παρατράγουδα: «Σέρνεσαι» παραμένοντας στην παράνομη αυτή σχέση, περιμένοντας εκείνον να χωρίσει, ενώ  αρχίζεις τα αντικαταθλιπτικά χάπια, τις ώρες που εκείνος είναι με τη γυναίκα του όλα τα σαββατοκύριακα, στις αργίες, στις γιορτές, στις διακοπές και φυσικά κάθε νύχτα στο ίδιο κρεβάτι. Κάποια μέρα θα σου ανακοινώσει ότι η σχέση σας δεν πάει άλλο, εσύ θα έχεις χάσει δέκα χρόνια από τα νιάτα σου και τη ζωή σου, ενώ εκείνος θα παραμείνει παντρεμένος με τη γυναίκα του που υποτίθεται ότι ζούσε συμβατικά...

> με τον τύπο «εγώ ανήκω σε όλες»

Η υπόθεση: Τον συναντάς συχνά στις εξόδους με τις φίλες σου και κατά κοινή ομολογία ο άνδρας αυτός είναι πολύ γοητευτικός. Κάθε φορά δε, που σε κοιτάζει, λιώνεις και χαμογελάς. Το κακό είναι ότι έχει τη φήμη του άγριου παίκτη με τις γυναίκες, κάτι που σημαίνει ότι τις χρησιμοποιεί ανάλογα με τα κέφια του -άλλη για το σινεμά, άλλη για το γήπεδο, όλες για το κρεβάτι. Τη στιγμή που σκέφτεσαι όλα αυτά, εκείνος σε πλησιάζει, κάνοντάς σου ένα κομπλιμέντο και σου ζητάει το τηλέφωνό σου.
Το καλύτερο σενάριο: Βγαίνετε έξω, περνάτε τέλεια και μετά από δύο τρία ραντεβού, καταλήγετε στο σπίτι του. Γνωρίζοντας τι «καπνό» φουμάρει, εξαφανίζεσαι την επομένη και εκείνος σε αναζητά απεγνωσμένα με μηνύματα και κλήσεις. Τον συναντάς άλλη μία φορά και την ώρα που ντύνεσαι του λες να μη σε πρήζει στα τηλεφωνήματα, γιατί έχεις πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και έναν άνδρα να σε περιμένει στο σπίτι, αφήνοντάς τον στα κρύα του λουτρού.
Τα παρατράγουδα: Να βγείτε έξω, να περάσετε υπέροχα, να καταλήξετε στο κρεβάτι του και την επόμενη μέρα εσύ να αισθάνεσαι χαμένη από έρωτα. Το ίδιο και την επόμενη και τη μεθεπόμενη, χωρίς όμως να συναντηθείτε, αφού όπως σου λέει στο τηλέφωνο, είναι πολύ απασχολημένος. Το κακό είναι ότι στα στέκια που συχνάζεις συναντάς τους φίλους του που σε κοιτάνε «κάπως», έχοντας προφανώς γνώση το ότι ήσουν το πιο πρόσφατο «θύμα» του. Πηγαίνεις λοιπόν στο σινεμά μόνη σου για να ξεχαστείς και διαπιστώσεις ότι το ζευγάρι που φιλιόταν σε όλη τη διάρκεια του έργου μπροστά σου, ήταν ο γόης σου με το καινούριο του «φλερτ»...


Πηγή.... lampiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός