Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Νοεμβρίου 2012

Φοιτητής κάνει φιλμάκι την άθλια κατάσταση του ΑΠΘ!

Τέχνη από τα σκουπίδια
H απεργία των εργολαβικών υπαλλήλων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας άθλιας κατάστασης με τα σκουπίδια στο Πανεπιστήμιο.

Ο χρήστης TheVradipous «εμπνεύστηκε» από την αποκαρδιωτική εικόνα και δημιούργησε ένα φιλμάκι, περιηγούμενος στο χώρο του ΑΠΘ.

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι απεργούν για περισσότερο από ένα μήνα με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας αποπνικτικής και επικίνδυνης για την υγεία κατάστασης. Σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, όταν φοιτητές και καθηγητές επιχείρησαν να καθαρίσουν το χώρο δέχτηκαν επίθεση από τους απεργούς ενώ υπήρξε και παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από σχετικό έγγραφο των πρυτανικών αρχών για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Σε χώρους του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε και υγειονομικός έλεγχος, μετά από σχετικό αίτημα καθηγητών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργολαβικοί υπάλληλοι ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις ζητώντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αφού η διοίκηση του πανεπιστημίου τους είχε ανακοινώσει πως αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντί τους και πως θα αναγκαστεί να καταγγείλει όλες τις συμβάσεις της εργολαβίας, εάν δεν υπάρξει έκτακτη επιχορήγηση από το υπουργείο Παιδείας.






Πηγή.... lifo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός