Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Νοεμβρίου 2012

"Το Κορίτσι που Αγάπησα" Δείτε την υπόθεση και τις περιλήψεις των επεισοδίων.

Ένας νέος έρωτας έρχεται να μας συγκλονίσει Mega!!
 Μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του Mega με τίτλο "Το Κορίτσι που Αγάπησα"

Η Μινέ, μια πολύ όμορφη 17χρονη κοπέλα από μεσοαστική οικογένεια, έχει σχέση με τον Σινάν, μοναχογιό μεγαλοαστικής οικογένειας. Οι δύο νέοι έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης…

Επεισόδιο 1
Η Μινέ, μια όμορφη 17χρονη κοπέλα από μεσοαστική οικογένεια, έχει σχέση με τον Σινάν, μοναχογιό μεγαλοαστικής οικογένειας. Οι δύο νέοι έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και προσπαθούν να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τον προσωρινό χωρισμό τους εξαιτίας των μεταπτυχιακών σπουδών του Σινάν. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πολύ αυστηρός και παλαιών αρχών και όταν μαθαίνει για την κρυφή ζωή της κόρης του, εξοργίζεται. Την επιπλήττει πολύ αυστηρά και της επιβάλλει απαγόρευση εξόδου. Η μεγάλη αδελφή της Μινέ, η Εμινέ, είναι ερωτευμένη με το αφεντικό του πατέρα της, τον Τιμούρ τον οποίο και καλεί στο σπίτι για φαγητό. Ο Τιμούρ, ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και χωρισμένος με μια κόρη, όταν βλέπει για πρώτη φορά τη Μινέ την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.
Επεισόδιο 2
Η Μινέ παίρνει άδεια εξόδου από την αγαπημένη της θεία Σουρεγιά και συναντά τον Σινάν για να περάσουν μαζί την ημέρα των γενεθλίων του. Την εορταστική ατμόσφαιρα καταστρέφει ο πατέρας του Σινάν, ο οποίος αντιδρά ακραία όταν μαθαίνει την οικονομική κατάσταση της κοπέλας. Την ίδια στιγμή, ο Τιμούρ αρχίζει να παθαίνει εμμονή με τη Μινέ καθώς την σκέφτεται συνέχεια. Η Μινέ καταρρακωμένη από την αντίδραση του πατέρα του Σινάν, λιποθυμά στην εξώπορτα του σπιτιού της. Την μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο όπου ένα συγκλονιστικό νέο θα αναστατώσει τις ζωές όλων!
Επεισόδιο 3
Το κλίμα στο σπίτι της Μινέ είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Ο πατέρας της και ο αδελφός της προσπαθούν να ανακαλύψουν τον Σινάν. Η Μινέ είναι τιμωρημένη στο δωμάτιό της και είναι απαρηγόρητη καθώς δεν μπορεί να ενημερώσει τον Σινάν για όλα όσα έχουν συμβεί. Τελικά, ο πατέρας της Μινέ ανακαλύπτει τη διεύθυνση της οικογένειας του Σινάν και συναντά τον πατέρα του. Οι δύο άνδρες ανταλλάσουν βαριές κουβέντες και η ατμόσφαιρα φορτίζεται. Ο πατέρας της Μινέ είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.
Επεισόδιο 4
Ο Τουράν παθαίνει έμφραγμα και οδηγείται στο νοσοκομείο. Η Μινέ δεν μπορεί να αντέξει την πιθανότητα να χάσει τον πατέρα της από δικά της λάθη. Στο πλευρό της είναι πάντα ο Τιμούρ. Ο πατέρας του Σινάν τού ανακοινώνει πως ο θείος του στην Αμερική -τον οποίο ο Σινάν αγαπά πολύ- είναι πολύ άρρωστος και εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων πρέπει να αναλάβει ο ίδιος τη φροντίδα του και να φύγει άμεσα. Ο Σινάν, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μινέ. Η αδελφή της, Εμινέ, της ανακοινώνει πως ο Σινάν την εγκαταλείπει και φεύγει για πάντα στην Αμερική!
Επεισόδιο 5
Η Μινέ έχει καταρρεύσει, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σινάν την εγκατέλειψε όταν έμαθε πως είναι έγκυος! Ο πατέρας της, Τουράν και ο αδελφός της, Ερντάλ, πηγαίνουν στην αστυνομία αποφασισμένοι να κάνουν μήνυση στον Σινάν για εξαπάτηση ανηλίκου. Ο Τουράν και ο Ερντάλ μαζί με τους αστυνομικούς καταφθάνουν στην οικία του Σινάν όπου πληροφορούνται πως ο ίδιος απουσιάζει στην Αμερική.
Επεισόδιο 6
Η Μινέ και η οικογένειά της προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς της ζωής τους, αλλά τίποτα δεν είναι πια όπως παλιά. Η μητέρα της Μινέ, Εσμαχάν και η αδελφή της, Εμινέ συγκλονίζονται όταν συνειδητοποιούν πως όλη η γειτονιά γνωρίζει το οικογενειακό τους δράμα. Ο αδελφός της Μινέ, Ερντάλ νιώθει να σφίγγει γύρω του ο κλοιός, η Φουντά και η μητέρα της τον πιέζουν για γάμο δίχως να γνωρίζουν τις δύσκολες στιγμές που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Η Μινέ επιστρέφει στο σχολείο της αλλά η σκέψη της είναι στον Σινάν. Προσπαθώντας να δώσει τέλος στο μαρτύριό της αποφασίζει να πάει στην Αμερική για να βρει τον Σινάν, για το λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια του Τιμούρ.
Επεισόδιο 7
Ο Τιμούρ σκέφτεται ολοένα και περισσότερο τη Μινέ, διαφωνεί, όμως, κάθετα με την απόφασή της και της ανακοινώνει πως δεν θα την βοηθήσει να πάει στην Αμερική δίχως τη συγκατάθεση των γονέων της. Οι γονείς της με βαριά καρδιά αποφασίζουν πως η Μινέ πρέπει να κάνει έκτρωση, η ίδια, όμως, έχει αντίθετη άποψη και το σκάει από το σπίτι.
Επεισόδιο 8
Ο λυκειάρχης καλεί για άλλη μια φορά τους γονείς της Μινέ και τους ανακοινώνει πως αν ισχύουν οι φήμες για την κόρη τους, θα αποβληθεί από το σχολείο, για το λόγο αυτό τους ζητά βεβαίωση γυναικολόγου. Την ίδια ώρα, ο Σινάν, στην Αμερική όπου βρίσκεται, τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια ενός επικίνδυνου αθλήματος.
Επεισόδιο 9
Η Μινέ παίρνει την απόφαση να κρατήσει το παιδί και να αναλάβει όλες τις ευθύνες. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ ηλεκτρισμένη, ο πατέρας της ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια πως δεν αναγνωρίζει πια τη Μινέ για παιδί του και την διώχνει από το σπίτι. Ο Τιμούρ σκέφτεται πως αυτή η στιγμή είναι η πιο κατάλληλη και κάνει τη δική του κίνηση. Ο Τουράν νιώθει προσβεβλημένος και παραιτείται από τη δουλειά του.
Επεισόδιο 10
Ο Τουράν ανακοινώνει σε όλους πως ο Τιμούρ τού ζήτησε να παντρευτεί τη Μινέ, όλοι τον κοιτούν αποσβολωμένοι και κυρίως η Εμινέ η οποία καταρρέει. Την ίδια ώρα, το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου καλεί τη Μινέ και της ζητά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Μινέ τούς ανακοινώνει πως είναι έγκυος και δεν σκοπεύει να κάνει έκτρωση.
Επεισόδιο 11
Η Εμινέ είναι ράκος, δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός πως ο άνδρας που αγαπά ζητά σε γάμο τη μικρή αδελφή της. Απομονώνεται από όλους και στρέφεται ενάντια στη Μινέ, η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. 'Οταν πληροφορείται το γεγονός, εναντιώνεται τόσο στον πατέρα της όσο και στον Τιμούρ, προσπαθώντας να αποτρέψει τον επικείμενο γάμο.
Επεισόδιο 12
Ο λυκειάρχης ανακοινώνει στον Τουράν και στην Εσμαχάν πως το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αποβάλλει τη Μινέ. Βλέπουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει και συνειδητοποιούν πως η μοναδική λύση είναι ο γάμος, αρκεί κάποιος να προσπαθήσει να πείσει τη Μινέ. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Τιμούρ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, της ανακοινώνει πως έχει μόνο τρεις μέρες στη διάθεσή της για να του απαντήσει.
Επεισόδιο 13
Η θεία της Μινέ, Σουρεγιά συλλαμβάνεται με την κατηγορία της συμμετοχής σε βομβιστική επίθεση. Η Μινέ επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι όπου τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, έχει να αντιμετωπίσει την αδιαφορία του πατέρα της και την οργή της αδελφής της. Ο Τιμούρ είναι διαρκώς στο πλάι της να της τονίζει και να της υπενθυμίζει τις δυσκολίες του μέλλοντος. Ο κλοιός γύρω της σφίγγει ολοένα και περισσότερο και η κατάσταση γίνεται πολύ πιο δύσκολη από όσο μπορούσε να φανταστεί.
Επεισόδιο 14
Η Σουρεγιά προφυλακίζεται μέχρι την ημέρα που θα γίνει η δίκη όπου και θα κριθεί εάν είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης. Η Μινέ συνειδητοποιεί πως έφτασε στο τέλος και ζητά από τους γονείς της να καλέσουν τον Τιμούρ για να ανακοινώσει την απόφασή της.
Επεισόδιο 15
Η ανακοίνωση του γάμου της Μινέ με τον Τιμούρ δημιουργεί αναστάτωση σε όλους. Η Εσμαχάν αισθάνεται πως με αυτόν τον τρόπο θα ξεπλυθεί η ντροπή της οικογένειας και θα εξασφαλιστεί δια βίου η κόρη της και το εγγόνι της. Ο Τουράν βρίσκεται σε σύγχυση, έχει τα ίδια συναισθήματα με τη γυναίκα του αλλά συγχρόνως νιώθει καταρρακωμένος βλέποντας τη θλίψη και τη δυστυχία στο πρόσωπο της κόρης του. Η Εμινέ παθαίνει κρίσεις πανικού και δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του ανθρώπου που αγαπά. Η δεκατριάχρονη κόρη του Τιμούρ, Μερβέ, αντιδρά ακραία, θέτοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο!
Επεισόδιο 16
Η ώρα της δίκης έφτασε για τη Σουρεγιά και η αγωνία είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων! Ο Τιμούρ, αν και στηρίζεται στην εμπειρία και στη φήμη του επιτυχημένου δικηγόρου του, αγωνιά καθώς η Μινέ τού έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως ο γάμος τους θα γίνει μόνο, όταν αποφυλακιστεί η θεία της. Και ενώ στο δικαστήριο η καρδιά όλων χτυπά δυνατά, στο αεροδρόμιο προσγειώνεται το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Σινάν.
Επεισόδιο 17
Ο Σινάν προσπαθεί να συναντήσει τη Μινέ, με σκοπό να της ζητήσει συγνώμη για την ξαφνική αναχώρησή του και να της εκφράσει την αγάπη του και τα αισθήματά του. Η μοίρα, όμως, για μια ακόμη φορά θα παίξει το δικό της παιχνίδι, ένα ξαφνικό ατύχημα ανατρέπει τα σχέδια του Σινάν και θέτει την υγεία του σε νέο κίνδυνο. Την ίδια ώρα, οι προετοιμασίες για το γάμο της Μινέ και του Τιμούρ μπαίνουν στην τελική ευθεία.
Επεισόδιο 18
Η Μινέ προσπαθεί να εναρμονιστεί με τους νέους ρυθμούς της ζωής της. Η Εμινέ «βυθίζεται» ολοένα και περισσότερο και αποκτά κακές συνήθειες. Ο Τουράν έχει μελαγχολήσει καθώς αρχίζει να νιώθει βαριά την απουσία της Μινέ. Η Εσμαχάν είναι χαρούμενη που αποκαταστάθηκε η τιμή και η υπόληψη της οικογένειας και ο Ερντάλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τώρα μπορεί να πάρει και εκείνος σειρά για να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη Φουντά.
Επεισόδιο 19
Ο Σινάν συγκλονίζεται στο άκουσμα της είδησης του γάμου της Μινέ, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει τη Μινέ και ανακαλύπτει το σπίτι του Τιμούρ. Η Μερβέ δεν διστάζει μέρα με τη μέρα να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο τη ζωή της Μινέ και ο Τιμούρ προσπαθεί να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα στην κόρη του και τη σύζυγό του. Ο Τουράν αρχίζει να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Σαμπαχάτ, νιώθει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο μπορεί να κάνει κατάθεση ψυχής.
Επεισόδιο 20
Η μοίρα παίζει διαρκώς άσχημα παιχνίδια στη Μινέ και στον Σινάν και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας της Εμινέ χειροτερεύει, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της. Η Μερβέ αλλάζει μέθοδο προκειμένου να μην χάσει τον πατέρα της και να διώξει τη Μινέ από τη ζωή τους. Η Σουρεγιά νιώθει τρομοκρατημένη καθώς αντιλαμβάνεται πως κάποιοι απειλούν τη ζωή της. Την ίδια στιγμή, ο Σινάν ετοιμάζεται να φύγει για πάντα στην Αμερική.
Επεισόδιο 21
Η Μινέ νιώθει καταπιεσμένη από τον συνεχή έλεγχο του Τιμούρ και τον πόλεμο που έχει κηρύξει εναντίον της η κόρη του. Ο Τιμούρ, με τη σειρά του, προσπαθεί να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους και να κρατήσει τις ισορροπίες. 'Ολοι, όμως, ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Η Εμινέ δέχεται, κατόπιν πιέσεων, να ξεκινήσει συνεδρίες σε ψυχολόγο προκειμένου να βρει τον χαμένο της εαυτό. Οι εξομολογήσεις της στον γιατρό θα την φέρουν αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια.
Επεισόδιο 22
Ο πρώτος άγριος καβγάς ανάμεσα στη Μινέ και τον Τιμούρ δεν αργεί να ξεσπάσει και πίσω από αυτό το γεγονός κρύβεται η Μερβέ. Η Εμινέ αρχίζει να φροντίζει τον εαυτό της και όλα δείχνουν πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Η Σουρεγιά ενημερώνεται πως έχει κατηγορηθεί ως συνεργός σε τρομοκρατική ενέργεια και συγκλονίζεται. Ο Ερντάλ αρχίζει να ζηλεύει παθολογικά τη Φουντά και πιέζει τον πατέρα του να την ζητήσουν σε γάμο.
Επεισόδιο 23
Το μίσος της Μερβέ για τη Μινέ έχει θεριέψει επικίνδυνα και για άλλη μια φορά θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο, μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τη Μερβέ κινδυνεύουν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η Μινέ την οποία μεταφέρουν επειγόντως στο μαιευτήριο! Την ίδια στιγμή, ο Ερντάλ βυθίζεται σε μελαγχολία καθώς η πρόταση γάμου προς τη Φουντά στέφεται με αποτυχία.
Επεισόδιο 24
Τα χρόνια κυλούν πολύ γρήγορα και οι καταστάσεις αλλάζουν για όλους. Η Μινέ δεν είναι πια το αθώο κοριτσάκι που όλοι ήξεραν. Η Μερβέ έχει χάσει κάποιες μάχες αλλά όχι τον πόλεμο. Η Εμινέ προσπαθεί ακόμα να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι της ψυχής της. Η Σουρεγιά προσπαθεί να συνηθίσει στο καινούργιο της περιβάλλον, ενώ την ίδια στιγμή ο Σινάν επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη!
Επεισόδιο 25
Ο Σινάν, εξ αφορμής των επαγγελματικών του σχεδίων, κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τη νεαρή σεφ Ντερίν. Η Εσμαχάν συνειδητοποιεί πως η Εμινέ τη νύχτα φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να την ακολουθήσει, όταν αντιλαμβάνεται πως η κόρη της ζει διπλή ζωή σοκάρεται. Ο Ερντάλ και η Φουντά αποφασίζουν να παντρευτούν δίχως την έγκριση των γονέων τους και να φύγουν μακριά από όλους.
Επεισόδιο 26
Η Μινέ, εξοργισμένη από την συμπεριφορά του Τιμούρ, τον εγκαταλείπει. Παίρνει τον γιο της και επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι, όπου το κλίμα εκεί δεν είναι ευχάριστο. Η σχέση της Εσμαχάν και της Εμινέ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, ενώ ο Τουράν είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και απόμακρος από την οικογένειά του καθώς η Σαμπαχάτ επρόκειτο να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Ο Τιμούρ προσπαθεί να μεταπείσει τη Μινέ και για το λόγο αυτό της ζητά να φύγουν για ένα διήμερο μακριά από όλους.
Επεισόδιο 27
Η κατάθεση ψυχής που κάνει ο Τιμούρ συγκινεί τη Μινέ, η οποία αρχίζει να συνειδητοποιεί κάποια πράγματα. Η Ντερίν, μέρα με τη μέρα, νιώθει ολοένα και πιο δυνατά συναισθήματα για τον Σινάν, για εκείνον, όμως, τα συναισθήματα αυτά, δεν είναι αμοιβαία. Η Εμινέ, σε μια από τις νυχτερινές της εξόδους, γνωρίζει τον πατέρα του Σινάν, ο οποίος γοητεύεται από την παρουσία της. Η Μερβέ συνεχίζει να αναζητά τον Σινάν και φτάνει πολύ κοντά του.
Επεισόδιο 28
Η συνάντηση του Τιμούρ με τον Σινάν αρχίζει να περιπλέκει και πάλι τα πράγματα τη στιγμή που η Μινέ αρχίζει να νιώθει οικειότητα με τον Τιμούρ. Η Σαμπαχάτ ξεπέρασε τον κίνδυνο και ο Τουράν τη συνοδεύει στο σπίτι της φανερά προβληματισμένος, καθώς τα συναισθήματά του γι' αυτήν την γυναίκα είναι πολύ δυνατά. Η Μινέ με την οικογένειά της υποδέχονται πανηγυρικά την αθώωση της Σουρεγιά, ένα δραματικό γεγονός, όμως, θα ανατρέψει τα δεδομένα.
Επεισόδιο 29
Ο Σινάν λαμβάνει μήνυμα από τη Μινέ και πηγαίνει στο σημείο που του ζητά να συναντηθούν, όπως ακριβώς και η Μερβέ η οποία αισθάνεται δικαιωμένη και χαρούμενη καθώς πιστεύει πως η Μινέ θα εγκαταλείψει τον πατέρα της. Εντωμεταξύ, η Εμινέ γίνεται όλο και πιο σημαντική για τον Μπεκίρ.
Επεισόδιο 30
Παρότι η πρώτη απόπειρα συνάντησης της Μινέ με τον Σινάν απέτυχε, η Μερβέ δεν παραδίδει τα όπλα και αυτή τη φορά τα καταφέρνει. Η Μινέ και ο Σινάν συναντούνται για πρώτη φορά μετά από το χωρισμό τους! Η Εσμαχάν μαθαίνει για τη σχέση του Τουράν με τη Σαμπαχάτ και καταρρέει.
Επεισόδιο 31
Η Μινέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η αδελφή της συνέβαλε στο χωρισμό της. Οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν και οι δύο αδελφές ανταλλάσουν βαριές κουβέντες. Εντωμεταξύ, ο Τουράν, ο άλλοτε υπέρμαχος των αυστηρών ηθών, έχει εγκαταλείψει την οικογένειά του για την καρδιά της Σαμπαχάτ.
Επεισόδιο 32
Ο πυροβολισμός του Τιμούρ καταστρέφει την πιο τρυφερή στιγμή της Μινέ και του Σινάν. 'Ολοι περιμένουν εναγωνίως να ολοκληρωθεί η σοβαρή χειρουργική επέμβαση και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.
Επεισόδιο 33
Η Μινέ είναι διαρκώς στο πλευρό του Τιμούρ προκαλώντας για άλλη μια φορά τη ζήλεια της Μερβέ αλλά και του Σινάν. Ο Τουράν με τη Σαμπαχάτ φεύγουν από την Κωνσταντινούπολη, τη στιγμή που η Εσμαχάν τού ζητά να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του Τιμούρ επιδεινώνεται.
Επεισόδιο 34
Ο Τιμούρ έχει καταφέρει να γλυκάνει την καρδιά της Μινέ. Η Ντερίν προκειμένου να κερδίσει και πάλι τον Σινάν προσποιείται πως κινδυνεύει βάζοντας φωτιά στο εργοστάσιο. Η Μερβέ βλέπει τον πατέρα της να κοιμάται αγκαλιά με τη Μινέ και εξοργίζεται, τηλεφωνεί στον Σινάν και του ζητά να τη συναντήσει, επισημαίνοντας πως έχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό να του αποκαλύψει.
Επεισόδιο 35
Ο Τουράν και η Σαμπαχάτ κινδυνεύουν θανάσιμα! Ο Τιμούρ μαθαίνει από τη Ντερίν πως η Μινέ και ο Σινάν συναντούνται κρυφά! Ο Σινάν προσπαθεί να μάθει εάν ο Χασάν είναι γιος του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Μινέ.
Επεισόδιο 36
Ο Τιμούρ βλέπει τη Μινέ με τον Σινάν και καταρρέει, βρίσκει τη δύναμη, όμως, και κάνει μια ουσιαστική συζήτηση με τη Μινέ. Η Μινέ αισθάνεται πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρει ποια απόφαση να πάρει. Η Εμινέ, ο Ερντάλ και η Φουντά προσπαθούν να ξανασμίξουν τους γονείς τους. Ο Κερέμ φέρνει στη Σουρεγιά μια είδηση για τον εξαφανισμένο σύζυγό της.
Επεισόδιο 37
Η Μινέ αποκαλύπτει στον Σινάν πως ο Χασάν είναι γιος του. Ο Σινάν μαθαίνει επίσης πως οι γονείς του γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της Μινέ και εσκεμμένα απέκρυψαν το γεγονός. Ο καβγάς που γίνεται ανάμεσα στον Σινάν και στους γονείς του είναι πολύ έντονος και η μητέρα του παθαίνει νευρικό κλονισμό. Ο Τουράν πηγαίνει σπίτι του και μαζεύει τα πράγματά του.
Επεισόδιο 38
Ο Σινάν μαθαίνει πως ο γιος του βρίσκεται καθημερινώς στο βρεφονηπιακό σταθμό που ανήκει στη μητέρα του. Η Σουρεγιά μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον εξαφανισμένο σύζυγό της ενώ την ίδια στιγμή ο Ερντάλ και η Φουντά ανακοινώνουν σε όλη την οικογένεια τη χαρμόσυνη είδηση του ερχομού του μωρού τους, δίχως να γνωρίζουν τι τους περιμένει.
Επεισόδιο 39
Ο Τουράν αποφασίζει να διερευνήσει όσα έμαθε από τον Σινάν και συγκαλεί έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο, όσα αποκαλύπτονται, κυρίως διά στόματος Εμινέ, ταράζουν τις ζωές όλων. Η Μινέ αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Τιμούρ, εκείνος, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Εντωμεταξύ η Σαμπαχάτ μην αντέχοντας την κοινωνική κατακραυγή αποφασίζει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη.
Επεισόδιο 40
Η Σουρεγιά είναι συντετριμμένη καθώς βρίσκει το πτώμα του συζύγου της, Χασάν. Η Μινέ γνωρίζει πια όλη την αλήθεια και δεν ξέρει ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Ο Τουράν ψάχνει απεγνωσμένα τη Σαμπαχάτ αλλά δεν μπορεί να την βρει.
Επεισόδιο 41
Ο Σινάν παίρνει τον γιο του δίχως να το γνωρίζει η Μινέ και δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση. Εντωμεταξύ, ο Τουράν σκέφτεται τη Σαμπαχάτ και την Εσμαχάν και είναι διαρκώς αφηρημένος, ακόμη κι όταν οδηγεί, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Η Ντερίν είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Σινάν και γι' αυτό μαγνητοσκοπεί τις τρυφερές στιγμές τους.
Επεισόδιο 42
Ο Τουράν αισθάνεται πως όλοι τον έχουν εγκαταλείψει και σιγά-σιγά βυθίζεται στον εαυτό του υπό το βάρος των τύψεων. Η Μινέ μπερδεύεται ολοένα και περισσότερο και δεν ξέρει ποιο δρόμο να διαλέξει, αισθάνεται πως τόσο ο Σινάν όσο και ο Τιμούρ την πιέζουν αφόρητα.
Επεισόδιο 43
Ο Σινάν παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ντερίν, εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη μάχη και για το λόγο αυτό συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον Τιμούρ. Εντωμεταξύ, η Εσμαχάν αποφασίζει να βρει δουλειά για να μην εξαρτάται οικονομικά από τον Τουράν αλλά η οικογένειά της διαφωνεί κάθετα με τη δουλειά που έχει βρει.
Επεισόδιο 44
Η Μινέ αρχίζει να ζηλεύει τον Τιμούρ καθώς νιώθει πως μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από κοντά της και συνεχίζει τη ζωή του. Ο Τουράν προσπαθεί να πείσει την Εσμαχάν πως δεν χρειάζεται να εργάζεται, αλλά η Εσμαχάν είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να μη ζει στη σκιά κανενός.
Επεισόδιο 45
Ο Σινάν αγοράζει ένα καινούργιο σπίτι για τον ίδιο, τη Μινέ και τον γιο τους, Χασάν και προσκαλεί την αγαπημένη του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη. Η Μινέ, όμως, δεν νιώθει ακόμη έτοιμη για να κάνει αυτό το βήμα και η έκπληξη ναυαγεί. Εντωμεταξύ, ο Τιμούρ έχει βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη Μινέ, έτσι ώστε γνωρίζοντας τις κινήσεις της να μπορεί να αντιδράσει ακαριαία. Την ίδια στιγμή, η Ντερίν είναι απελπισμένη, καθώς ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο.
Επεισόδιο 46
Η Μινέ εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας σε όλους πολύ μεγάλη ταραχή. Τη στιγμή που όλοι βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας, ο Τιμούρ και ο Σινάν λαμβάνουν ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς της Μινέ.
Επεισόδιο 47
Τη στιγμή της παράδοσης των λύτρων, η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, ανταλλάσσονται πυροβολισμοί και η Μινέ τραυματίζεται σοβαρά. Οι απαγωγείς ξεφεύγουν από τα χέρια της αστυνομίας κρατώντας τη Μινέ. Η αστυνομία ανακρίνει κάθε πιθανό ύποπτο, κανένας, όμως, δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.
Επεισόδιο 48
Οι απαγωγείς παίρνουν τα λύτρα και παραδίδουν τη Μινέ, η κατάσταση της υγείας της, όμως, είναι πολύ σοβαρή, καθώς έχει χάσει πολύ αίμα και οι γιατροί δεν ξέρουν εάν θα τα καταφέρει.
Επεισόδιο 49
Η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς δημιουργούνται επιπλοκές στην υγεία της Μινέ και η αναζήτηση αίματος δυσκολεύει την κατάσταση. Εντωμεταξύ, στην αίθουσα αναμονής το κλίμα είναι τεταμένο καθώς ο Τιμούρ δεν μπορεί με τον Σινάν.
Επεισόδιο 50
Η Μινέ λαμβάνει ένα πακέτο του οποίου το περιεχόμενο την καταρρακώνει αλλά τη βοηθά να πάρει την οριστική της απόφαση. Εντωμεταξύ, ο Τιμούρ έχοντας πληρώσει μόνος του τους απαγωγείς της Μινέ, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Επεισόδιο 51
Ο Σινάν προσπαθεί να πείσει τη Μινέ πως όσα είδε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως ποτέ δεν έπαψε να την αγαπά, εκείνη, όμως, έχει διαφορετική γνώμη και του ζητά να φύγει για πάντα από τη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, η Εσμαχάν ανακαλύπτει πως ο Τουράν ζει μαζί με τη Σαμπαχάτ και συνειδητοποιεί πως η σχέση τους τελείωσε.
Επεισόδιο 52
Ο Σινάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ντερίν τον πρόδωσε και την αναζητά οργισμένος. Ο Μπεκίρ προσπαθεί να τρομοκρατήσει την Εμινέ απειλώντας τη ζωή της, αλλά η κατάσταση ανατρέπεται επικινδύνως. Τραγική κατάληξη, όμως, έχει και ο καβγάς ανάμεσα στον Σινάν και τη Ντερίν.
Επεισόδιο 53
Η ώρα του διαζυγίου ανάμεσα στην Εσμαχάν και τον Τουράν έφτασε και όλη η οικογένεια βρίσκεται στο δικαστήριο. Η Εσμαχάν, θέλοντας να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, καλεί έναν μάρτυρα που προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε όλους. Εντωμεταξύ, ενώ η Μινέ και ο Τιμούρ απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε ένα μαγευτικό χειμερινό θέρετρο, ο Σινάν βρίσκεται υπό στενή αστυνομική φρούρηση.
Επεισόδιο 54
Ο Σινάν προφυλακίζεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο Τιμούρ βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης καθώς συνειδητοποιεί πως ό,τι κι αν κάνει, η Μινέ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Σινάν και αποφασίζει να της ομολογήσει τα πάντα.
Επεισόδιο 55
Η Μινέ και ο Τιμούρ αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Η Μινέ επισκέπτεται τον Σινάν στη φυλακή και του ανακοινώνει πως όταν αποφυλακιστεί κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Η Ντερίν, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.
Επεισόδιο 56
Η Ντερίν επισκέπτεται τον Σινάν και του ανακοινώνει τον μοναδικό όρο που θέτει για να αλλάξει την κατάθεσή της και να τον αθωώσει. Ο Σινάν συνειδητοποιεί πως έχει εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν έχει καμία επιλογή. Ο Τιμούρ και η Μινέ ανακοινώνουν σε όλη την οικογένεια την απόφασή τους να χωρίσουν.
Επεισόδιο 57
Η Μινέ και ο Σινάν είναι ξανά μαζί μετά από αρκετά χρόνια. Η Ντερίν ανακαλύπτει τον κρυφό δεσμό του Μπεκίρ με την Εμινέ και συνεχίζει τους εκβιασμούς. Εντωμεταξύ, η Σαμπαχάτ προσπαθεί να διοργανώσει μια μικρή έκπληξη στον Τουράν για τα γενέθλιά του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμεί.
Επεισόδιο 58
Το δικαστήριο αποφασίζει την έκδοση του διαζυγίου της Μινέ και του Τιμούρ. Ο Σινάν τούς περιμένει στο καινούργιο τους σπίτι, αλλά η Μινέ τού ανακοινώνει πως επιστρέφει στο πατρικό της. Η Ντερίν στέλνει ένα e-mail στη μητέρα του Σινάν, Σεντά, αναστατώνοντας για άλλη μια φορά τη ζωή τους.
Επεισόδιο 59
Ο Τιμούρ δεν μπορεί να αποδεχθεί πως η Μινέ και ο Χασάν δεν υπάρχουν πια στη ζωή του και ο Χασάν, όμως, τον αναζητά διαρκώς. Εντωμεταξύ, η Μερβέ αρχίζει να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Μινέ και μέρα με τη μέρα δένεται μαζί της ολοένα και περισσότερο. Ο Τουράν και η Σαμπαχάτ διοργανώνουν τα εγκαίνια του καινούργιου συνεργείου αυτοκινήτων, την ίδια στιγμή, όμως, η ξαφνική λιποθυμία της Εσμαχάν γκρεμίζει την εορταστική ατμόσφαιρα.


Πηγή...livemovies.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraio to ergaki endiaferon alla exw dei to telos kai einai malakiaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός