Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Δεκεμβρίου 2012

Νίκος Βέρτης - Sarit Hadad: Αποθεώθηκαν στο Τελ Αβίβ (Βίντεο)

 «Λαοθάλασσα» στο Nokia Stadium...

Στο Ισραήλ για μια μοναδική συναυλία βρέθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης, έχοντας στο πλευρό του την «Μαντόνα» της χώρας Sarit Hadad.







Οι πόρτες άνοιξαν στις 19:00, (τοπική ώρα) και η αρένα του Nokia Stadium στο Τελ Αβίβ πλημμύρισε από θαυμαστές που απόλαυσαν τους δύο καλλιτέχνες στα καλύτερά τους για πάνω από δύο ώρες σε μία μαγική βραδιά.

Το στάδιο έχει χωρητικότητα κοντά στους 12.000 θεατές, κατασκευάστηκε το 1963 και έχει φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Την σκηνή του έχουν πατήσει οι Scorpions, οι Oasis, ο Enrique Iglesias, ενώ το μιούζικαλ «Mamma Mia!» σε παγκόσμιες περιοδείες του έχει πραγματοποιήσει 24 παραστάσεις.

Λίγο μετά τις 21:00 και όλα ήταν έτοιμα! Δύο τεράστιες γιγαντοοθόνες στα αριστερά και στα δεξιά του χώρου φώτισαν τους χιλιάδες θαυμαστές που είχαν εξασφαλίσει τα «χρυσά» εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία.



Ο καλλιτέχνης, ντυμένος σε χειμερινούς τόνους, στα μαύρα με ένα βαθύ πετρόλ σακάκι «αγκάλιασε» την υπέρμετρη αγάπη που του έδειξε το κοινό, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ιδιαίτερη στιγμή, η ώρα που η Sarit Hadad ερμηνεύει επί σκηνής και ο Νίκος Βέρτης μπαίζει μπουζούκι, με το κοινό να τους αποθεώνει με χειροκροτήματα και λουλούδια.

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι τραγούδησε φυσικά και τη μεγάλη του επιτυχία «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε», ένα κομμάτι που φιλοξενείται στην τελευταία πολυπλατινένια δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη «Είμαι Μαζί Σου».

Εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού κατέκλυσαν την επίσημη προσωπική του σελίδα στο facebook Nikos Vertis - Official FanClub, η οποία έχει μέχρι σήμερα 97. 276 επισκέπτες.



Μετά τη συναυλία ο καλλιτέχνης, μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφτηκε τα Ιεροσόλυμα, για να γυρίσει έπειτα ξανά στα πάτρια εδάφη.

Ο Νίκος Βέρτης παράλληλα με τιςεμφανίσεις του στο «Fantasia» προετοιμάζεται για τον νέο του δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου! 
Πηγή... protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός