Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιανουαρίου 2013

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας διεκδικεί η Θεσσαλονίκη


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας του 2014 διεκδικούν, από κοινού για τη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.






 Για τον σκοπό αυτό, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας (FISA) αποτελούμενη από την Γκουίν Μπάτεν προέδρου της Επιτροπής της FISA  «Κωπηλασία για όλους» και Κολίν Ορσμποντ, υπεύθυνης διαχείρισης αγώνων της FISA, στις 11 και12 Ιανουαρίου.
Η αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας συναντήθηκε με μέλη της ΕΚΟΦΝΣ αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης ούτως ώστε να ενημερωθεί για την υποψηφιότητα.
Κατά το διήμερο των συναντήσεων έγινε επιθεώρηση του προτεινόμενου στίβου και των χώρων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και δόθηκαν οδηγίες για τον καταρτισμό του τελικού φακέλου, ο οποίος θα πρέπει να κατατεθεί στην παγκόσμια ομοσπονδία έως τις 31 Ιανουαρίου.
Η πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του Έκτακτου Παγκοσμίου Συνεδρίου της FISA που θα γίνει στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στην Κοπεγχάγη.
Οι αγώνες αναμένεται να γίνουν στις αρχές Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν ένα τριήμερο.


 Πηγή...voria.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός