Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Ιανουαρίου 2013

Λειτουργία φωνητικών μηνυμάτων από το Facebook



Το Facebook αναβαθμίζει την εφαρμογή του Messenger, προσθέτοντας τη δυνατότητα για ηχητικά μηνύματα και προχωράει σε δοκιμές στον Καναδά για τη δημιουργία φωνητικών κλήσεων.



Οι καναδοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν πλέον τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων (VoIP), μία λειτουργία που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, όμως από ό,τι φαίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει διαθέσιμη για όλους.

Η δοκιμές που κάνει η εταιρεία, είναι στα πρότυπα του Skype και πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής Messenger. Για να έχουν οι χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις νέες λειτουργίες θα πρέπει να αναβαθμίσουν την εφαρμογή στην τελευταία της έκδοση.

Για τους υπόλοιπους χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία, το Facebook τους επιτρέπει την ανταλλαγή φωνητικών μηνυμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βέβαια, έχει πάψει εδώ και καιρό να χρησιμοποιείται από το κοινό, όμως είναι ίσως μία καλή εισαγωγή στον τρόπο λειτουργίας των νέων δυνατοτήτων του Messenger.

Για να τη χρησιμοποιήσετε, απλά πατάτε το κουμπί «+» που βρίσκεται δίπλα στο κουτί για την σύνταξη του γραπτού μηνύματος και στη συνέχεια επιλέγετε «Εγγραφή» (Record). Κρατείστε πατημένη την συγκεκριμένη επιλογή μέχρι να ολοκληρώσετε το μήνυμα σας. Αφήνοντας το κουμπί το μήνυμα στέλνεται αυτόματα.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής του Messenger είναι ήδη διαθέσιμη για iOS και για Android.



Πηγή....troktiko.eu

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός