Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται το iPhone με $150;

Φουντώνουν οι φήμες στις ΗΠΑ Πηγή: www.lifo.gr

Κατά το παρελθόν, οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζει ένα οικονομικό iPhone έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και όλα τώρα δείχνουν πως η εταιρεία ετοιμάζεται να τις κάνει πράξη. Όπως αναφέρει το Atlantic, οι Olga Kharif και Adam Satarian του πρακτορείου Bloomberg έχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται ένα μοντέλο που θα κοστίζει μεταξύ $99 και $149. 




Η ίδια πηγή προσθέτει ότι η Apple αλλάζει στρατηγική λόγω του ανταγωνισμού του mobilie λειτουργικού συστήματος της Google, Android. Για να μειωθεί το κόστος της συσκευής, η εταιρεία θα φροντίσει να βρει φθηνότερα υλικά. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η απόφαση της Apple, οφείλεται στο γεγονός ότι η ανταγωνίστρια εταιρεία Samsung έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην ασιατική αγορά, λόγω του χαμηλού κόστους των συσκευών της. Σε περίπτωση που επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, το επόμενο iPhone θα είναι δύο ταχυτήτων, καθώς θα υπάρχει μία φτηνή έκδοση για τις αναπτυσσόμενες χώρες και μία ακριβή για τις ανεπτυγμένες.





  Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός