Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Μαρτίου 2013

Πώς να «ρίξετε» αυτήν που σας ενδιαφέρει

Τα κομπλιμέντα που έχουν πέραση στις γυναίκες.Μπορεί να νομίζετε ότι με ένα κομπλιμέντο θα κερδίσετε την καρδιά της γυναίκας που έχετε βάλει σαν στόχο, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Σύμφωνα με νέα έρευνα, μόλις οι μισές γυναίκες απολαμβάνουν τα ωραία λόγια που ακούνε από το άλλο φύλο καθώς συνηθίζουν να δίνουν σε αυτά τη δική τους αρνητική ερμηνεία.


Συγκεκριμένα, το χειρότερο που μπορεί να πει ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι «είσαι μια χαρά», καθώς οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι με αυτή τη φράση εννοεί ότι φαίνεται χοντρή.
Αν πάλι σκέφτεστε να της πείτε ότι έχει καμπύλες, ή ότι μοιάζει με τη μητέρα της, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άντρες και γυναίκες και όπως αποδείχτηκε, τα κομπλιμέντα αντί να διευκολύνουν τους άντρες, μάλλον αποτελούν έναν επιπλέον μπελά στο κεφάλι τους.

Ένα από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν οι ερευνητές είναι ότι το αγαπημένο κομπλιμέντο μιας γυναίκας είναι να της πείτε ότι έχει χάσει βάρος, κάτι στο οποίο συμφώνησε το 43% των γυναικών.

Επίσης, τέσσερις στις δέκα γυναίκες νιώθουν ευτυχισμένες όταν κάποιος τους λέει ότι έχουν υπέροχο χαμόγελο, ενώ λόγια που δεν πρόκειται να παρεξηγηθούν είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τη μυρωδιά του σώματος της και με το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά της.

Όσο για το πώς αντιλαμβάνονται οι άντρες την αντίδραση των γυναικών, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κέντρου «Dental Care Plus Implant» που διεξήγαγε την έρευνα, το 87% των αντρών δε φοβούνται να πουν ωραία λόγια στη σύντροφο τους ενώ υπάρχουν και κάποιοι που φοβούνται την αντίδραση των γυναικών και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν κομπλιμέντα.

Οι ερευνητές παρέθεσαν και μία λίστα με τα «καλά» και τα «κακά» κοπλιμέντα για να βγάλουν τους άντρες από τη δύσκολη θέση.

«Καλά» κομπλιμέντα

1. Φαίνεται σαν να έχεις χάσει βάρος 2. Έχεις ωραίο χαμόγελο. 3. Μυρίζεις όμορφα 4. Έχεις ωραία μαλλιά 5. Σου πάει αυτό το φόρεμα. 6. Έχεις ωραία μάτια. 7. Είσαι υπέροχη.

«Κακά» κοπλιμέντα

1. Φαίνεσαι κουρασμένη. 2. Φαίνεσαι μια χαρά. 3. Πρέπει να έχεις παχύνει λίγο. 4. Μοιάζεις με τη μαμά σου. 5. Δε δείχνεις τόσο χάλια όσο νόμιζα. 6. Δεν είσαι τόσο χαζή όσο φαίνεσαι. 7. Δείχνεις λιγότερο κουρασμένη σήμερα.

Πηγή...newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός