Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Ιουλίου 2013

Τα 9 κορυφαία antivirus του εμπορίου


Τα Λογισμικά προστασίας από ιούς είναι εργαλεία για την ανίχνευση και απομάκρυνσή των malware, από τους υπολογιστές και όχι μόνο. Υπήρχε ένας μύθος σχετικά με το λογισμικό προστασίας από ιούς, ότι πρέπει να χρησιμοποιείται από εκείνους που δεν είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη χρήση συσκευών τους.
 

 Η πραγματικότητα όμως είναι ότι όλοι θα πρέπει να έχουν antivirus εγκατεστημένο στις συσκευές τους, για να αποκλείσουν τυχόν κακόβουλο λογισμικό.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την ανάγκη των χρηστών για λογισμικό προστασίας από ιούς, οι εταιρείες σχεδίασαν προγράμματα που έγιναν αμέσως αποδεκτά από τους χρήστες και κατατάσσονται ανάλογα. Τα εννέα κορυφαία προγράμματα προστασίας από ιούς που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τους χρήστες παρουσιάζονται παρακάτω:

Bit Defender

Το Bit Defender είναι το πιο δημοφιλές antivirus σε όλο τον κόσμο από άποψη απόδοσης. Έχει ένα ισχυρό σύστημα εντοπισμού, με προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης των απειλών.

Vipre Antivirus

Το Vipre Antivirus δεύτερο στην κατάταξη των χρηστών. Είναι βολικό στη χρήση, καθώς δεν επιβραδύνει τη λειτουργικότητα των συσκευών. Χαρακτηρίζεται ως η “επόμενη γενιά antivirus” από τους κατασκευαστές. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που διατίθενται στην αγορά του βραβευμένου αυτού εργαλείου.

Norton Antivirus

Το Norton Antivirus έρχεται αργότερα στα charts. Αυτή είναι η “δύναμη σας ενάντια στους ιούς”, όπως την αποκαλούν. Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα antivirus για τις συσκευές σας, όπως φορητούς υπολογιστές, προσωπικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Αυτό είναι πραγματικά γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη.

NOD 32 Antivirus

Το NOD 32 Antivirus κατατάσσεται στην τέταρτη θέση ως το πιο δημοφιλές antivirus σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω της χρησιμότητας του. Έχει λάβει επίσης, ένα βραβείο που οφείλεται στην εξαιρετική απόδοσή του τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι ένα από τα προτιμώμενα antivirus στο σπίτι και σε επιχειρηματικούς τομείς.

KASPERSKY Anti-Virus

Το antivirus αυτό φημίζεται για την “προστασία premium” που παρέχει, κάτι που είναι αλήθεια όσον αφορά τις επιδόσεις. Παρέχει μέγιστη ασφάλεια ενάντια στις απειλές και τα malwares είτε online είτε offline. Είναι περισσότερο προτιμώμενο στους υπολογιστές των επιχειρήσεων.

F Secure

Αυτό το λογισμικό κατατάσσεται στην έκτη θέση μεταξύ των charts. Το σύνθημα του αναφέρει ” Say yes to be safe online”, το οποίο καθιστά προφανές ότι αυτό το λογισμικό είναι σχεδιασμένο για online προστασία.

Titanium Antivirus Plus

Το Titanium Antivirus Plus έχει σχεδιαστεί από έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές λογισμικού στην αγορά. Υπόσχεται να παρέχει τη μέγιστη «ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Zone Alarm Antivirus

Η τελευταία έκδοση αυτού του λογισμικού περιγράφεται ως το γρηγορότερο και το πιο αποτελεσματικό antivirus, κατά πλειοψηφία. Αρχικά είχε σχεδιαστεί για domains επιχειρήσεων, αλλά αργότερα η ίδια τεχνολογία ενσωματώθηκε στο σχεδιασμό των εκδόσεων που προορίζονται οικιακούς χρήστες.

MCAFEE Antivirus

Το MCAFEE Antivirus είναι γνωστό για την επίλυση θεμάτων ασφάλειας και είναι ένα από τα παλαιότερα antivirus προγράμματα που κυκλοφορεί.




Πηγή ..ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός