Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Ιουλίου 2013

Βιβλίο για τη ζωή του θα κυκλοφορήσει ο Στίβεν Χόκινγκ


Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο διαπρεπής επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ. Ο παγκοσμίου φήμης... Βρετανός θεωρητικός φυσικός, κοσμολόγος και συγγραφέας με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα γράψει για τη ζωή του 




Xρησιμοποιώντας μια επαναστατική συσκευή η οποία μπορεί να «διαβάζει« τις συσπάσεις των μυών του προσώπου -και συγκεκριμένα του μάγουλού του- και να τις μεταφέρει σε οθόνη υπολογιστή ως γράμματα.

Το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του έχει τίτλο «My Brief History» και χαρακτηρίζεται ως «ευφυές και ειλικρινές» από τους εκδότες του, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο μεγάλος επιστήμονας, θα μοιραστεί με το κοινό άκρως προσωπικές στιγμές της ζωής του, όπως τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την εποχή που διαγνώστηκε ότι πάσχει από τη νόσο Λου Γκέριγκ καθώς και για τους δύο γάμους του.

Σύμφωνα με τους εκδότες του, τα κείμενα θα συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό ώστε να δίνουν στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη ζωή του Χόκινγκ «με δικά του λόγια».







 tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός