Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Σεπτεμβρίου 2014

Μην γυρνάς πίσω είναι λάθος να κάνεις sex με τον πρώην !


Όλοι μας έχουμε παρελθόν, παρόν και ευτυχώς μέλλον! Καμιά φορά όμως, το άτιμο το παρελθόν μπορεί κυριολεκτικά να μας στοιχειώσει και να μας καταστρέψει στιγμές από τη ζωή μας και κυρίως την ερωτική! 



Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ένας πρώην, ειδικά αυτός με τον οποίο είχαμε μία μακρόχρονη σχεση ή ήταν ο μεγάλος μας έρωτας, με μικρά διαλειμματάκια, ή και μεγαλύτερα, υπάρχει πάντα στη ζωή μας και δυστυχώς την κάνει άνω κάτω! Μπορεί να εξαφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα, και όταν βρει τα σκούρα, σε ελεύθερη μετάφραση, όχι κάποια άλλη γυναίκα, επιστρέφει και καλά μετανιωμένος και γεμάτος κούφιες, για να το κάνουμε και πιο δραματικό, υποσχέσεις, κι εμείς επειδή είμαστε και γυναίκες και άρα ρομαντικές και ευαισθητούλες, τρώμε το παραμύθι και κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη! Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε, το sex με πρώην είναι έτσι κι αλλιώς λάθος, το οποίο βέβαια όλοι κάνουμε, αλλά το ακόμα χειρότερο είναι να κάνει κανείς sex με πρώην για τους εντελώς λάθος λόγους! Εδώ λοιπόν συγκεντρώσαμε τους πιο αντιπροσωπευτικούς, διαβάστε τους και... προβληματιστείτε!

1. Έλλειψη sex: Αυτός είναι ο πρώτος, σημαντικότερος και πιο λάθος λόγος για να κάνεις sex με τον πρώην σου, γιατί πολύ απλά εφόσον η σχέση σας δεν ήταν ποτέ καθαρά και μόνο σαρκική, δεν είναι δυνατόν να γίνει τώρα! Ακόμα κι αν υποστηρίζετε ότι πλέον τον έχετε ξεπεράσει και πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ικανοποίησετε τις ανάγκες σας, λέτε ψέματα και το κακό είναι ότι λέτε ψέματα ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό! Ακόμα κι αν όντως το πιστεύετε, για ποιο λόγο να καταστρέψετε ότι ωραίο έχετε να θυμάστε από τον άνθρωπο αυτό, με μία πράξη η οποία δεν εμπεριέχει κανένα απολύτως συναίσθημα; Αφήστε δε που μπορεί να πέσετε στην παγίδα και να ερωτευτείτε ξανά με ολέθριες συνήθως συνέπειες! Θέλετε μόνο sex; Γυναίκα είστε βρείτε το κάπου αλλού και μην παίζετε με τη φωτιά!

2. Ελπίδα επανασύνδεσης: Όλες έχουμε σκεφτεί φυσικά τη στιγμή που συναντιόμαστε και πάλι μαζί του, oι αναμνήσεις μας κατακλύζουν και τελικά ερωτευόμαστε και πάλι από την αρχή κάνοντας καυτό και ταυτόχρονα ρομαντικό sex! Λίγο σενάριο ταινίας δεν μοιάζει; Εφόσον λοιπόν είναι έτσι, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι το να κάνεις sex με έναν πρώην με την ελπίδα ότι αργά ή γρήγορα θα είστε και πάλι μαζί, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το σωστό θα ήταν, ή έστω το λογικό, να μιλήσετε, να πάτε για ένα ποτό και τελικά να αποφασίσετε τι μέλλει γενέσθαι με τη σχέση σας. Αφήστε δε, που αν ο πρώην σας πλησιάσει καθαρά και μόνο για sex, τότε σίγουρα κάτι κάνετε πολύ λάθος ή δεν σας είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση ποτέ!

3. Καθημερινή επικοινωνία: Και καλά τα τηλέφωνα, πλέον με το facebook και όλα αυτά, το να χαθείς με κάποιο πρώην και να τον βγάλεις από τη ζωή σου, αν δεν θες βέβαια, είναι σχεδόν ακατόρθωτο! Μα ένα like, μα ένα σχόλιο και τσουπ οι συνομιλίες στο τσατ με τις ώρες! Λογικό δεν είναι αφού έχετε συνεχή επικοινωνία κάποια στιγμή να βρεθείτε; Ε και λογικό είναι αφού βρεθείτε να κάνετε sex! Και μετά τι περιμένετε; Να σας κάνει πρόταση γάμου μέσω facebook; Το πιθανότερο είναι είτε να συνεχιστεί η χαλαρή σας επικοινωνία είτε να κοπεί διά παντός αν εσείς τη δείτε αλλιώς και θεωρήσετε πως κάνετε σταθερά βήματα στο να τα ξαναβρείτε.

4. Το μήνυμα το μεθυσμένο: Και εκεί που είστε ένα βράδυ με τις φίλες σας και πίνετε τα ποτά σας, ξαφνικά χτυπάει το κινητό σας και είναι αυτός! Οτιδήποτε κι αν λέει το μήνυμα, ακόμα και κενό να είναι, εσείς θα αναστατωθείτε, θα θεωρήσετε ότι δεν σας ξεπέρασε ποτέ, και φυσικά θα απαντήσετε στο λεπτό! Η συνέχεια είναι γνωστή, συνάντηση, sex και μετά κλάμα, δικό σας πάντα! Θα πρέπει να σας πούμε ότι ο άντρας όταν είναι μεθυσμένος δεν επικοινωνεί με αυτή που θέλει απεγνωσμένα αλλά με αυτή που ξέρει ότι σίγουρα θα ανταποκριθεί, έτσι για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του! Μην ψαρώνετε και συνεχίστε το ποτό σας. Αν όντως θέλει κάτι σημαντικό, θα επικοινωνήσει και νηφάλιος...

 







Πηγή: www.queen.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός