Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Αυγούστου 2013

Είναι εξοργιστικό...Δήλωση του καθηγητή (Berkeley) Χ.Παπαδημητρίου για την Πληροφορική.




Ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου, διεθνούς φήμης καθηγητής στο Berkeley των Η.Π.Α., σε επικοινωνία με την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
 





“Είναι όντως αδιανόητο και εξοργιστικό να πισωγυρίζουμε σε αυτό το μέτωπο αυτή τη στιγμή, όταν όλοι προχωρούν (χώρες όπως η Εσθονία, η Μάλτα, η Ουγγαρία και η Σλοβενία) και όταν δημιουργούνται νεες ευκαιρίες πρόσβασης. Όταν κανείς πια δεν αρνείται την κε-ντρικότητα της Πληροφορικής, και άγνοια του αντικειμένου, ιδιαίτερα από τη νεολαία, είναι εγγύηση στρατηγικής υποτέλειας σε κάθε τομέα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν είναι η γνώση που προσφέρει, με λίγη προσοχή, δουλειά και ταλέντο, μια από τις ελάχιστες ατομι-κές διεξόδους από την Κρίση. Αλλά τίποτα δεν με εκπλήσσει από μια κυβέρνηση, που στηρί-ζεται από τα ίδια κόμματα που κατέστρεψαν συστηματικά και ενσυνείδητα την χώρα τα τε-λευταία 40 χρόνια.”
Ο κ. Παπαδημητρίου σαφώς τάσσεται υπέρ μας στον δύσκολο και αδιανόητα άδικο αυτό αγώνα για την αναγνώριση της αξίας της Πληροφορικής και της εκπαίδευσης στην Πλη-ροφορική Παιδεία.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.






 Πηγή..
 www.esos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός