Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Αυγούστου 2013

Ένας στους δύο Αμερικανούς δεν θέλει στρατιωτική εμπλοκή στη Συρία


Μόνο το 21% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι μια επέμβαση θα εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα..
 

«Όχι» σε μια αμερικανική στρατιωτική δράση κατά του συριακού καθεστώτος λέει το 50% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του NBC σε δείγμα 700 ατόμων το διήμερο 28-29 Αυγούστου, με μόνο το 42% να τάσσεται υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης.

Όταν, όμως, η ερώτηση αφορά μια περιορισμένη αεροπορική επίθεση με τη χρήση πυραύλων Κρουζ, το ποσοστό του «ναι» ανεβαίνει στο 50%.

Την ίδια ώρα σχεδόν έξι στους δέκα ερωτηθέντες (ποσοστό 58%) είπαν ότι εγκρίνουν την άποψη ότι η χρήση χημικών όπλων από μια χώρα αποτελεί μια «κόκκινη γραμμή», η οποία απαιτεί μια σημαντική αμερικανική απάντηση έναντι ποσοστού 35% που εξέφρασε την αντίθεσή του.

Πολύ μεγάλη πλειοψηφία (ποσοστό 79%) των Αμερικανών δήλωσε, ακόμη, ότι επιθυμεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να εξασφαλίσει την έγκριση του Κογκρέσου πριν από οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στην Συρία.

Τέλος μόνον το 21% των ερωτηθέντων έκρινε ότι μια επέμβαση θα εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα (το 33% πιστεύει το αντίθετο, ενώ το 45% δεν εξέφρασε γνώμη), ενώ το 27% δήλωσε ότι θα βελτίωνε την τύχη των Σύρων αμάχων (έναντι ποσοστού 41% που είπε το αντίθετο και ποσοστού 31% που δεν εξέφρασε άποψη).










 Πηγή....protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός