Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Νοεμβρίου 2013

5 κόλπα για να βγαίνετε τέλεια στις φωτογραφίες


Λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να σας φανεί κάπως κενό, ανόητο και χωρίς λόγο και αιτία, αλλά είμαστε σίγουρες ότι όλες θα το διαβάσετε!





Με την εξάπλωση των social media, το κακό με τις φωτογραφίες έχει παραγίνει, και δυστυχώς για εμάς, ανεβαίνουν όλες σε facebook, twitter και Instagram συνήθως κάνοντάς μας ρεζίλι! Και μπορεί να υπάρχουν αρκετές γυναίκες που βγαίνουν θεές, ναι είναι αυτές που πάνε για ποτό και βγάζουν 55 φωτογραφίες, σε όλες τις πιθανές πόζες και στάσεις, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάσχει από το σύνδρομο Chandler Bing, έχω δηλαδή φωτοαγένεια, με αποτέλεσμα ακόμα και εξαιρετικής εμφάνισης να είναι, να βγαίνουν χάλια! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια κολπάκια, για να μη φαίνεστε σαν... εξωγήινη όταν έρχεστε αντιμέτωπη με το φακό!


1. Μάγουλα, φρύδια, χείλια: Αυτά είναι τα σημεία κλειδιά! Μη νομίζετε ότι οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες τα περιποιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά τα έχουν περιποιηθεί τόσο καλά πριν βγουν, που δε χρειάζεται καμία επιδιόρθωση! Σιγουρευτείτε ότι τα μάγουλά σας είναι ροδαλά, όχι σε υπερβολικό βαθμό, και τα χείλη σας υγρά, τόσο όσο, αθάνατο λιπ γκλος, το οποίο φυσικά το έχετε απλώσει ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ. Ένα άλλο σημείο που παίζει τεράστιο ρόλο, είναι τα φρύδια τα οποία πρέπει να είναι γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Ένα κακό φρύδι είναι ικανό να καταστρέψει όχι μόνο μια φωτογραφία αλλά και ένα πρόσωπο!


2. Μαλλιά: Καλώς ή κακώς, αν δεν είσαι επαγγελματίας ή δεν πιάνει το χέρι σου πολύ, τα μαλλιά από ένα σημείο και μετά, ειδικά αν υπάρχει ζέστη και κάπνα, θα φριζάρουν, θα χάσουν τον όγκο και τη φόρμα τους και γενικότερα θα γίνουν χάλια! Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στην τσαντούλα σας όπου εκεί έχετε μια μικρή βούρτσα με σκληρή τρίχα και περνάτε τα ωραία σας μαλλάκια λίγο πριν φωτογραφηθείτε! Υπερβολή; Πρώτον, δεν θα σας δει κανείς και δεύτερον μιλάμε για μία μόνο... βουρτσιά! Είναι ικανή να διορθώσει κάπως την κατάσταση!


3. Χαμόγελο: Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες αν έχετε παρατηρήσει δεν χαμογελούν ποτέ, ή τουλάχιστον όχι έντονα! Μη βγείτε και κατσούφα, αλλά μην έχετε και το χαμόγελο του μικρού παιδιού, γιατί η αποτυχία είναι εγγυημένη! Ένα ελαφρύ μειδίαμα είναι ιδανικό, και καλό θα ήταν να φαίνεται και λίγο δοντάκι, αν είναι ίσιο και λευκό φυσικά! Εναλλακτικά, μπορείτε να στέλνετε φιλάκια, να βγάζετε γλώσσα, αλλά όλα αυτά είναι επίφοβα γιατί πιθανότατα να καταντήσετε γραφική!


4. Όλα είναι θέμα... γωνίας: Ένα ακόμα προσόν που έχουν οι φωτογενείς γυναίκες, είναι ότι ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά τις γωνίες τους! Όπως έχουν οι διάσημες καλό και κακό προφίλ, κάπως έτσι. Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στον καθρέφτη, είπαμε είναι δύσκολη η δουλειά, και βρείτε ποιο είναι το δυνατό σας προφίλ, και σε ποια στάση σώματος τα πόδια σας φαίνονται σαν της Irina Shayk, καλά υπερβάλουμε αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερα απ' ότι είναι! Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που τα δίνουν όλα στις φωτογραφίες, από κοντά είναι αρκετά κατώτερες εμφανισιακά! Η πόζα κάνει θαύματα λέμε...


5. Έχει και η φορά τον ρόλο της: Αποδεδειγμένα, οι φωτογραφίες που βγαίνουν από ψηλά, είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικές. Αφενός δε δείχνουν με λεπτομέρεια το σώμα, οπότε τυχόν ατέλειες καλύπτονται και αφετέρου πρόσωπο και μαλλιά για κάποιο περίεργο λόγο δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι πραγματικά είναι! Οπότε λοιπόν, υιοθετήστε αυτό το στιλ και δε θα χάσετε!


 
 
 
 
Πηγή:| Tsekouratoi

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός