Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Νοεμβρίου 2013

Ομογενής κάνει ταινίες μικρού μήκους για να προβάλει την Ελλάδα..!

Ο κ. Πασιούδης που κινείται μεταξύ Αυστραλίας, ΗΠΑ και Ελλάδας και παράγει ταινίες μικρού μήκος θέλει μέσα από τις ταινίες του να αναδεικνύει την πραγματική Ελλάδα


Ο ομογενής παραγωγός ταινιών μικρού μήκους, Βασίλης Πασιούδης, πιστεύει ότι οι ταινίες του θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.
Η τελευταία του ταινία Santorini: Freedom Island έχει δεχθεί πάνω από 500.000 επισκέπτες στο Youtube. Ο κ. Πασιούδης που κινείται μεταξύ Αυστραλίας, ΗΠΑ και Ελλάδας και παράγει ταινίες μικρού μήκος θέλει μέσα από τις ταινίες του να αναδεικνύει την πραγματική Ελλάδα.

«Και θέλω» λέει «οι επισκέπτες να μένουν εκεί περισσότερο καιρό και να την ανακαλύπτουν και οι ίδιοι». Ο κ. Πασιούδης λέει πως οι ταινίες του αποτελούν και απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που δέχθηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. «Καθώς πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα εγώ πηγαίνω εκεί και επιμένω. Θέλω να συμβάλω όσο μπορώ στην ανόρθωσή της» συμπληρώνει.

Freedom from Aegean Films on Vimeo.






Πηγή...www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός