Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Νοεμβρίου 2013

Facebook: Θα στέλνει sms σε επαφές του τηλεφωνικού σας καταλόγου!

Τέρμα το Facebook Messenger όπως το ξέρατε αρχικά! Πλέον, η δημοφιλής εφαρμογή αναβαθμίστηκε και ανανεώθηκε, προσφέροντας στους χρήστες της, την εξής δυνατότητα:
Να στέλνουν γραπτά μηνύματα, όχι μόνο στους διαδικτυακούς φίλους τους στο Facebook, αλλά και στις επαφές του τηλεφωνικού τους καταλόγου.


 
Όσοι κατεβάσετε την ανανεωμένη εφαρμογή, θα δείτε πως σας ζητά να καταχωρήσετε (προαιρετικά), τον τηλεφωνικό σας αριθμό.
2013-03-26_07-46-08.png
Αν το κάνετε, αυτόματα σας αποστέλλεται γραπτό μήνυμα με κωδικό επιβεβαίωσης. Όταν τον καταχωρήσετε, θα μπορείτε πλέον να στέλνετε αλλά και να λαμβάνετε μηνύματα, από τους διαδικτυακούς σας φίλους, ακόμα κι όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook.

Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε μια επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο που δεν την έχετε «φίλο» στο Facebook, πάτε στο εικονίδιο «People», κάνετε κλικ στο σύμβολο +, και πληκτρολογείτε τον τηλεφωνικό του αριθμό.
  • ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Πλέον, κάθε επαφή συνοδεύεται πλέον από μια φωτογραφία προφίλ (στα αριστερά του ονόματος κάθε επαφής), ενώ παράλληλα υπάρχει μια μπλε ένδειξη, η οποία επιτρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους κάνει χρήση της εφαρμογής και ποιος είναι εκτός σύνδεσης.
Η αναβάθμιση του Messenger είναι διαθέσιμη για λογισμικό iOS και Android.







 Πηγή..www.star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός