Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Φεβρουαρίου 2014

Οι παίκτες των ριάλιτι που «έψαξαν» τη μεγάλη καριέρα…

Κάποιοι προσπαθούν ακόμη στο τραγούδι και κάποιοι έχουν ακολουθήσει άλλη πορεία...Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στα ριάλιτι παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, τότε που εκείνα «άνθιζαν». 

Μάθαμε τις συνήθειές τους, τους φίλους τους, τους εχθρούς τους, τα χούγια τους ή τουλάχιστον όλα εκείνα που ήθελαν να… περάσουν για να πάρουν «πόντους» παραμονής στο παιχνίδι ή να… φύγουν από αυτά, σε περίπτωση που το κοινό ψήφιζε αρνητικά.
Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και σήμερα βρίσκονται στη σόουμπιζ, οι περισσότεροι, όμως, ξεχάστηκαν…

Γι’ αυτό αξίζει να θυμηθείτε ποιοι ήταν εκείνοι που πέρασαν από τα πιο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές
Όταν το «Big Brother 1» άρχισε να προβάλλεται, αμέσως απέκτησε φανατικούς. Σε αυτό ήταν η Μαίρη Σκόρδου. Η ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα έκανε προσπάθειες να γίνει τραγουδίστρια, όμως, δεν ήταν όλα τόσο εύκολα για εκείνη. Αρχικά, όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν στο newsbeast.gr, η Μαίρη, μετά την αποχώρησή της, δέχθηκε πρόταση και παρουσίασε την εκπομπή «B&B», η οποία μιλούσε για τις εξελίξεις στο «Big Brother» και το «Bar». Η εκπομπή, όμως, σταμάτησε πολύ γρήγορα. Η Μαίρη Σκόρδου, παράλληλα, έκανε και γυμνές φωτογραφίσεις στα περιοδικά για να ανεβάσει τις… μετοχές της. Έκανε εμφανίσεις και σε διάφορα κλαμπ της Ελλάδας και σήμερα, όπως λένε οι πληροφορίες, εμφανίζεται σε διάφορα πανηγύρια και μαγαζιά, έχοντας χαθεί από τα κοσμικά δρώμενα ενώ είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.



Οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου ριάλιτι, όμως, στην πραγματικότητα ήταν δύο: ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός Τσάκας, που νίκησε στον τελικό.

Ο Πρόδρομος μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο στο ριάλιτι, είχε καταφέρει όμως να ξεχωρίσει γι’ αυτό και οι προτάσεις έπεφταν… βροχή. Έβγαλε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Το Πρώτο Παιχνίδι», που είχε στοιχεία από την παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ασχολήθηκε όμως και με την τηλεόραση συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» που παρουσίαζε η Μαριέττα Χρουσαλά.



Όμως, έκανε στροφή απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, σήμερα, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του. Τα καλοκαίρια του τα περνά στο νησί του, την Σκόπελο, και το χειμώνα έρχεται στην Αθήνα και μένει και στο Βόλο. Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει και θαλάσσια σπορ. Δε θα έλεγε μάλιστα, όχι, όπως λέει, να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, αλλά πιστεύει ότι επειδή απείχε πολύ καιρό από αυτήν, προτάσεις δεν είναι τόσο εύκολο να του γίνουν. Δε μετάνιωσε όμως για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Από την άλλη, ο φίλος του, ο Τσάκας, έβγαλε ένα δίσκο με ποντιακά τραγούδια, το γνωστό «Με αγάπη Τσάκας». Στη συνέχεια χάθηκε από τα φώτα. Οι πληροφορίες τον θέλουν να ζει στο χωριό του, στη Νέα Νικομήδεια Βέροιας και να ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες. Όμως, εκείνος δε θέλει να μιλά για το τι κάνει σήμερα.



Ο νικητής του Fame Story 1, Νότης Χριστοδούλου, μπορεί να μην κατάφερε να κάνει καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, κυκλοφορώντας μόνο ένα δίσκο με τίτλο «Έρωτας είναι», εξακολούθησε όμως να βρίσκεται στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε εκπομπή του Γιώργου Αρναούτογλου, όπου άλλαζε την διακόσμηση στα σπίτια τηλεθεατών. Είχε και εκπομπή στο STAR που ονομαζόταν «Σιγά τον πολυέλαιο» και στην πορεία συνεργάστηκε με την εκπομπή «Δέστε τους», από την οποία αποχώρησε μετά από εκατέρωθεν προβλήματα.


Οι πληροφορίες τον θέλουν σήμερα να ασχολείται με τη διακόσμηση που ξέρει να κάνει καλά και αγαπά επίσης πάρα πολύ.

Ο Κώστας Μολτσίδης, που είναι γνωστός και ως «Lava» μπορεί να έφυγε νωρίς από το Fame Story 2, όμως ασχολείται με την r’n’b μουσική έχοντας μάλιστα σημειώσει και μεγάλη επιτυχία με το «Τώρα» στο οποίο συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη.



Από το Fame Story 2 αναδείχθηκε και ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης με την αισθαντική του φωνή. Αρχικά, ο Κωνσταντίνος έκανε βήματα στο τραγούδι, στη συνέχεια τον χάσαμε, όμως, τώρα, τον μανατζάρει ο Νίκος Μουρατίδης και έτσι ο μουσικός ετοιμάζει νέα πράγματα στη μουσική και κάνει εμφανίσεις σε διάφορα καφέ μπαρ και γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. «Εγώ ίσως στάθηκα τυχερός γιατί πάντα αναζητούσα την πρόκληση, την ανανέωση… Μαζί με τα μουσικά projects, ασχολήθηκα με το θέατρο, το ραδιόφωνο, τη γραφή κειμένων… Παρακολουθώ όσα παραπάνω καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη, γίνεται», λέει μεταξύ άλλων.



Ήταν και η Μάρω Λύτρα στο συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι. Έκανε βήματα στο χώρο της μουσικής, όμως, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει, όπως λένε οι πληροφορίες, στον Καναδά. Βέβαια, η ίδια δεν θέλει να μιλήσει για την επιλογή της.



Πρωταγωνιστής όμως στο Fame Story 3 ήταν και ο Περικλής Στεργιανούδης, ο οποίος μπορεί να ήταν αρκετές φορές προτεινόμενος για αποχώρηση, όμως τελικά νίκησε στον τελικό.



Ο Περικλής που μάγεψε το γυναικείο κοινό έκανε κάποιες δισκογραφικές απόπειρες και ένα ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη, πραγματοποίησε κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάποιες εμφανίσεις σε ψυχαγωγικές, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά εξαφανίστηκε. Επέστρεψε αρχικά στη Γερμανία ετοιμάζοντας ένα cd και μέχρι το 2008 εμφανιζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Πιστεύει μάλιστα, όπως έχει πει στο newsbeast.gr, ότι κάποιοι ήθελαν να χαθεί από το χώρο της μουσικής. Είχε πάει και στην Αυστραλία για να δουλέψει σε άλλο πόστο. Τον τελευταίο όμως καιρό ζει στο σπίτι του, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και δεν εργάζεται. Έχει κάνει όμως το κουμάντο του και γι’ αυτό δεν έχει πρόβλημα. Σκέφτεται μάλιστα να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή. Άλλωστε, από την Ελλάδα πλέον δεν περιμένει τίποτα δεδομένης της κατάστασης. Πάντως, δεν θα έλεγε όχι αν του γινόταν πρόταση από την τηλεόραση.

Από το ίδιο ριάλιτι ξεχώρισε και ο Αγαμέμνονας Πορφυρογέννητος. Σήμερα, έχει φτιάξει μια ροκ μπάντα, εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ως τραγουδιστής με τη συνοδεία πιάνου. Εκτός των άλλων, όπως λέει και στο βιογραφικό του, παίρνει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής με έργα του. Μάλιστα, μέσω των προσωπικών του προφίλ ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις δράσεις του.



Η νικήτρια του «Dream Show», Αμαλία Αυγουστάκη, υποστηρίζει ότι εμφανίζεται ως τραγουδίστρια, αλλά σε επικοινωνία μας, δεν θέλησε να μας αποκαλύψει τίποτα για τη ζωή της.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Bar» και ακόμη προσπαθεί στο τραγούδι. Όμως, πλέον είναι και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.



Ο Στέφανος Κοκολογιάννης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Mission», πήγε στην Κρήτη για να δουλέψει, και πριν από λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το διπλό φονικό που έγινε στον Προφήτη Ηλία.



Έφυγαν πρόωρα από τη ζωή
Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από το reality του Mega «Bar». Ο χαρακτήρας του, το ιδιαίτερο στυλ του ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Σε ηλικία 34 ετών όμως έχασε τη ζωή του όταν οδηγούσε με τη μηχανή του στη Νάξο.



Ο Γιάννης Βακρινός που έγινε γνωστός μέσα από την «Φάρμα» ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική του ΚΑΤ. Με αποτέλεσμα να «φύγει» στα 54 του χρόνια.



Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στην τηλεόραση και πέτυχαν. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μιντιακή ιστορία… 
 
  
 
 
 
 
 
 
Πηγή.....newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός