Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος εποχής για τη Microsoft: Ο Μπιλ Γκέιτς παραιτήθηκε από πρόεδρος


O Μπιλ Γκέιτς παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της Microsoft, της εταιρείας όπου ίδρυσε και μετέτρεψε σε κολοσσό της τεχνολογίας. Ο Μπιλ Γκέιτς αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου, ενώ την θέση του αναλαμβάνει ο Τζον Τόμσον.



 Στο εξής, ο ιδρυτής της εταιρείας θα έχει τον τίτλο του «ιδρυτή και τεχνολογικού συμβούλου» και θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις υποθέσεις της Microsoft, υποστηρίζοντας τον Ναντέλα στην διαμόρφωση της τεχνολογικής πορείας και την κατεύθυνσης των προϊόντων της.
Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η Microsoft, ο Ινδός Σάτια Ναντέλα που  ανήκει στο δυναμικό της Microsoft από το 1992 γίνεται ο τρίτος κατά σειρά διευθύνων σύμβουλος στην ιστορία της εταιρείας μετά τον Μπιλ Γκέιτς και τον Στιβ Μπόλμερ που παραιτήθηκε επίσημα σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.


Ο 47χρονος σήμερα Ναντέλλα ξεκίνησε την καριέρα του στην Sun Microsystems και από το 1992 μεταπήδησε στην Microsoft, όπου αναρριχήθηκε τάχιστα σε ηγετικούς ρόλους στα τμήματα Office και Bing. Από το 2011 είναι ο επικεφαλής του τμήματος Cloud and Enterprise.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Μicrosoft Στιβ Μπάλμερ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά στις 23 Αυγούστου 2013 ότι θα παραιτηθεί από την εταιρεία εντός του επόμενου δωδεκάμηνου -μια κίνηση που βάζει τέλος σε ένα κεφάλαιο 13 ετών για τη μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού, η οποία όμως έχασε την κούρσα στη νέα αγορά φορητών συσκευών. Η αναζήτηση του διαδόχου του έχει διαρκέσει περισσότερο από πέντε μήνες .









Πηγή... www.tovima.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός