Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

5 Μαρτίου 2014

Δειτε την απίστευτη φωτογραφία που τράβηξε πιλότος μέσα από το F16


Μπορεί να μην είναι η selfie του Ομπάμα στην κηδεία του Μαντέλα ούτε και η selfie της Ellen DeGeneres στα Όσκαρ, αλλά αυτή η απίστευτη φωτογραφία δείχνει ζωντανά ενα πύραυλο αέρος να εκτοξεύεται την στιγμή της φωτογραφίας.

 




Ο Δανός πιλότος κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία ακριβώς την στιγμή που εκτόξευε τον πύραυλο. Ο πύραυλος φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας με τις φλόγες να ‘φωτίζουν’ τον ουρανό.
Ο πιλότος βρίσκεται σε μαχητικό αεροσκάφος F16 της Βασιλικής Αεροπορίας της Δανίας. 

Ο πύραυλος ειναι τύπου AIM – 9L, ζυγίζει περίπου 200 κιλά και ειναι περίπου 3 μέτρα. Το κράνος που φοραέι ο πιλότος (Joint Helmet Mounted Cueing System) επιτρέπει στον πιλότο να ενεργοποιεί και να καθοδηγεί το οπλικό σύστημα του αεροσκάφους με την κίνηση του κεφαλιού.
Η φωτογραφία κυκλοφόρησε απο την Βασιλική Αεροπορία της Δανίας (Royal Danish Air Force), αλλά ο πιλότος δεν έχει, μέχρι στιγμής, εντοπιστεί .

Δεν είναι σαφές πώς τραβήχτηκε η φωτογραφία, αν και μάλλον τραβήχτηκε με την Go Pro κάμερα – αν κρίνουμε από την αντανάκλαση στο κράνος…
Αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε τεχνικά να είναι selfie. Σύμφωνα με το Λεξικό της Οξφορδης η « selfie », είναι οταν βγάζουμε εμεις τον εαυτό μας φωτογραφία.







Πηγή... www.4news.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός