Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Σεπτεμβρίου 2014

Πανελλαδικές 2014: 80 ευρώ θα πρέπει να δώσει όποιος υποψήφιος θέλει να δει πώς βαθμολογήθηκε το γραπτό του

Aφού ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα, όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να λάβουν αντίγραφο των διορθωμένων γραπτών τους στις πανελλήνιες. 



Για να γίνει η επιθυμία τους, όμως, πραγματικότητα θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Οσοι λοιπόν το επιθυμούν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων του.

Μαζί με την αίτηση, όμως, πρέπει να υποβληθεί και το σχετικό παράβολο, το οποίο εκδίδεται με διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια ∆ΟΥ στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων».

Αν κάποιος υποψήφιος θέλει να δεί μέχρι και τρία γραπτά του θα πληρώσει 50 ευρώ, ενώ αν θέλει να δει περισσότερα των τριών 80 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου –Νοεμβρίου– Δεκεμβρίου στη ∆ιεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες ∆ιευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.


 

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός