Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Δεκεμβρίου 2014

«Οι Έλληνες ήρθαν για να διδάξουν» …Ο θαυμασμός των Ισραηλινών για την Π.Α ( video)


Αυτή είναι η τρίτη τέτοια κοινή άσκηση των χωρών τα τελευταία χρόνια, και είναι μέρος της εκτεταμένης συνεργασίας για την ασφάλεια μεταξύ τους, αναφέρει ο Ισραηλινός Στρατός  στην Ιστοσελίδα του!




 
Εκτός από τους ελιγμούς σε προσομοίωση μάχης μεταξύ  των μαχητικών  και χτυπημάτων συγκεντρώσεως Πυροβολικού στο Έδαφος οι πιλότοι  κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν & άλλες  εναέριες  προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά και οι δύο αεροπορικές δυνάμεις.
mh2Zu4v 
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, εκτελέστηκαν    σκληρά  σενάρια και η συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων, με έμφαση στα σενάρια και τις αποστολές που και οι δύο αεροπορικές δυνάμεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν », εξήγησε  ο Διοικητής την Μοίρα ς που δήλωσε:
RNA8mrz«Οι ¨Έλληνες ήρθαν  για να διδάξουν και  εμείς να μάθουμε  από μια Πολεμική Αεροπορία   που είναι ένας από του ποιο καλούς και  ισχυρούς  εταίρους  της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.»
Πέρυσι, η IAF φιλοξένησε την ελληνική Πολεμική Αεροπορία στην άσκηση Γαλάζια Σημαία, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ εναέρια άσκηση του Ισραήλ, με τη συμμετοχή των δυνάμεων του αέρα της Ιταλίας και των ΗΠΑ.
Η άσκηση διεξήχθη μια εβδομάδα πριν  την  Χανουκά, τη γιορτή που σηματοδοτεί την νίκη των Εβραίων  επί
των Σελευκιδών πρίν από  2.000 χρόνια !
Η συνεκπαίδευση πραγματοποιείται  στην Αεροπορική Βάση Ovda, του Ισραήλ, μεταξύ   της 330 Μοίρας της  111 Πτέρυγα Μάχης  και  την 107 Μοίρα της Ισραηλινής Αεροπορίας.









 Πηγή...veteranos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός