Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Μαρτίου 2015

Αργεντινή: Δείτε τον εξορκισμό μιας 22χρονης γυναίκας!

 Στιγμές από άλλη εποχή...!
Η νεαρή γυναίκα κρατείται ενώ ο επίσκοπος τελεί τον εξορκισμό, την ώρα που η ίδια φωνάζει από πόνουςΤο βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη στιγμή σοκ, κατά την οποία η 22χρονη Λάουρα, κρατείται όσο γίνεται περιρισμένη σε μια εκκλησία του Μπουένος Άιρες, την ώρα που ο επίσκοπος Μανουέλ Ακούνα τελεί τον εξορκισμό για να βγάλει το δαίμονα από το σώμα της.



Ενόσω την κρατούν, η Λάουρα φωνάζει «όχι όχι» στη συνέχεια βρίζει μια από τις γυναίκες που είναι εκεί ενώ ο ιερέας ακούγεται να λέει «Φύγε, άφησέ την τώρα».

Πριν τον εξορκισμό, κάτοικοι της ενορίας, μαζεύτηκαν στον καθολικό ναό, ώστε να προσευχηθούν για την ψυχή της και ο επίσκοπος τους είπε πως «ο δαίμονας υπάρχει. Δεν είναι ιδέα ή θεωρία, δεν είναι κάτι αφηρημένο. Ο διάβολος έχει προσωπικότητα και συνεπώς στρατηγική. Μιλάμε για κάτι τρομακτικό, ένα έκπτωτο άγγελο. Ο διάβολος δεν είναι μεταφορά. Ο διάβολος είναι κάτι αληθινό το οποίο ο Ιησούς Χριστός αντιμετώπισε».

Στη συνέχεια οδηγείται σε άλλο χώρο της εκκλησίας όπου συνεχίζει να είναι υπό περιορισμό, ενώ οι κάτοικοι εξακολουθούν να προσεύχονται. Ο εξορκισμός τελειώνει, όταν η Λάουρα βγάζει μια κραυγή και πέφτει πίσω εξουθενωμένη.









Πηγή...www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός