Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Μαΐου 2015

Ο Π.Καμμένος θα ζητήσει ''παραχώρηση'' F-15 από τις Η.Π.Α ...!


Ο Υπουργός Εθνικής άμυνας Πάνος Καμένος θα ζητήσει από τις Η.Π.Α την παραχώρηση αεροσκαφών F-15..! Υπάρχουν όμως αρκετοί που έχουν αντιρρήσεις για κάτι τέτοιο και  θεωρούν πως θα φορτωθεί η χώρα μας με  μαχητικά που δεν μας ταιριάζουν. Ο λόγος ότι  είναι επιθετικά και μεγάλης ακτίνας δράσης. 






Υποστηρίζουν πως η  χώρα μας χρειάζεται μαχητικά  ταχύτερα μικρότερης ακτίνας δράσης και μεγαλύτερης ακρίβειας στόχου .Άλλωστε μας τα είχαν προτείνει στις αρχές της δεκαετίας  του  2000 αντι της αγοράς του αιώνα, των F-16 που τελικά επιλέξαμε τότε.Ο ΥΕΘΑ λέει πως είναι κατάλληλα ώστε να καλύψουν το χώρο Ελλάδος Κύπρου, για να λειτουργήσει  το ενιαίο αμυντικό δόγμα του οποίου είναι  υποστηρικτής. Η παραχώρηση αν γίνει.. ακόμη και δωρεάν ενός αριθμού  F-15 θα συνοδεύεται από συμφωνία επ,αμοιβής για προμήθεια των  ανταλλακτικών τους. Αυτοί που δεν συμφωνούν  λένε πως  θα πρέπει να τα αποσύρουμε σε 5 έως 10  χρόνια . Νομίζω πως είναι στον αερα τα ιδια χρονια με τα F-16 BLOCK52+ αλλά με πολύ ακριβότερο κόστος χρήσης. Τώρα για φαντάσου να τα πάρεις  αλλά να τα δώσεις για  αναβάθμιση από τους ισραηλινούς..!!  Αλλά αν κάνεις κάτι τέτοιο ίσως συμφέρει να αγοράσεις καινούργια...! Πάντως ότι και θέλεις να κάνεις θέλει χρήμα που δεν έχουμε,!
 Ευτυχώς που τα όνειρα είναι προς το παρόν δωρεάν...!





0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός